Archive - Iul 2, 2010

Gitenstein recomandă românilor să înlocuiască pesimistul "Asta e viaţa" cu "Yes, we can! "

preluare HotNews.ro

 Gitenstein recomanda romanilor sa inlocuiasca pesimistul "Asta e viata" cu "Yes, we can! "


Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, recomanda romanilor sa inlocuiasca expresia pesimista "Asta e viata", folosita frecvent de romani, cu motto-ul lui Barack Obama, "Yes, we can!", relateaza Mediafax.

Concursul Naţional de Atelaje cu doi cai, Beclean 2010

Florica Dura

16 echipaje de atelaje cu doi cai s-au înscris în Concursul Naţional, de la Beclean, ne-a spus directorul Hergheliei Beclean, inginerul Traian Lăpuşte. Mîndru de faptul că evenimentul a cărui organizator este împreună cu Direcţia Silvică BN, începe să facă tradiţie, Traian Lăpuşte, speră ca în acest final de săptămînă, pe marginea terenului de concurs hipic să ajungă cît mai mulţi privitori, pentru a se bucura de acest sport pe cît de dur pe atît de delicat, dar şi de petrecerea unui week end cu mici, bere şi aer curat.

La băi, la Figa!

Florica Dura

 La o săptămînă de la inaugurare, Băile Figa de lîngă Beclean sînt asaltate de oameni care vin aici să se trateze, să facă sport sau să se distreze.

 

Detalii în filmul ataşat

Meci de infarct: Olanda a eliminat Brazilia

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 2-1!

Wimbledon. Berdych l-a invins pe Djokovici: prima finală de Grand Slam!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube


Berdych, jucatorul-surpriza din finala de la Wimbledon 2010
Foto: Reuters Cehul Tomas Berdych s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa o victorie in trei seturi in fata sarbului Novak Djokovici. Berdych a castigat cu 6-3, 7-6, 6-3 si se pregateste sa dispute prima finala de Grand Slam din cariera.

Dina Suciu, instalata la şefia Protecţiei Consumatorului. De Zilele Bistriţei va bate ceasul din Turn. Drumul Dumitrei Vechi e închis circulaţiei. Extemporal pentru job

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Dina Suciu, instalata la şefia Protecţiei Consumatorului

Noul director coordonator al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, Dina Suciu, a fost instalat joi in functie. La eveniment au participat subprefectul Ioan Paun dar si reprezentanti ai PD-L.

 

Concurs Naţional de Atelaje pentru 2 cai si ponei

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

 Concurs National de Atelaje pentru 2 cai si ponei
– organizat in zilele de 2, 3 si 4 iulie 2010 la Herghelia BECLEAN -

 

Clubul Hipic Romsilva si Directia Silvica Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana organizeaza Etapa a II-a a Concursului National de Atelaje pentru 2 cai si ponei la HERGHELIA BECLEAN (baza hipica) in zilele de 2, 3 si 4 iulie 2010

La aceasta competitie - adresata exclusiv cailor din rasa LIPITAN si ponei – vor participa 21 de echipaje, din mai multe judete ale tarii.

Programul concursului:

Judeţul Bistriţa-Năsăud, este pe harta codului galben inclusiv astăzi

redactia@ziarul-bn.ro

Meteorologii au emis azi dimineaţă  o nouă avertizare cod galben de ploi care vizează 12 judete din nordul Moldovei si Carpatii Orientali, pentru intervalul 2 iulie, orele 12.00 - 23.00.

În aceste zone vor fi averse punctuale care pot depăşi local 25-30 l/mp. Zona muntoasă a judeţului Bistriţa-Năsăud este pe harta acestei avertizări.