Archive - Ian 17, 2012

Valea Blaznei: Accident la ski

Primim la redacţie


Jandarmii montani din Rodna au acordat  primul ajutor unei turiste accidentate pe pârtia din Valea Blazne, informează BP al IJJ BN.

Cerul drept acoperiş: PATRIMONIU, CREDINŢĂ ŞI CREAŢIE.

Primim la redacţie

 ESte titlul expoziţiei organizată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură şu Patrimoniu Naţional BN, a cărui vernisaj va avea loc miercuri  18.01.2012, ora 18,00, la Galeria UAP din Piaţa Centrală, nr. 24 din Bistriţa.

Revolutia la care visez eu: Un text de Vlad Mixich pe HotNews.ro

Florica Dura

Textul pe care Vlad Mixich l-a publicat astăzi pe www.hotnews.ro trebuie citit de cît mai mulţi dintre noi. Pentru că este unul care reflectă normalitatea. Pentru că aşa ar trebui să gîndim cei mai mulţi dintre noi, şi mai ales liderii de opinie. Pentru că e timpul să facem ceea ce am amînat prea mult. De aceea vi-l recomand spre lectură şi meditaţie.

A doua zi de proteste la Bistriţa. Tezaurul Eminescu, la Biblioteca Judeţeană. 15 medici rezidenţi şi-au găsit un loc de muncă în spitalele din judeţ. Manea: ”Dacă nu primim licența, nu mai avem nici un rost pe aici”

redactia@ziarul-bn.ro

www.citynews.ro

A doua zi de proteste la Bistriţa  

Luni după-masa, peste cinci sute de persoane s-au adunat în faţa Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, în cea de-a doua zi de proteste. Mult mai organizaţi faţă de ziua precedentă manifestanţii au avut pe lângă pancarte şi o cruce, un steag negru şi o coroană.