Archive - Noi 2019

Data

November 29th

Șieu: Consiliul Local spune pas scumpirilor Supercom, prin vocea Roxanei Pașc!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare timponline

 Firma Supercom, care ar intenționa să dubleze tarifele în mediul rural, s-a ciocnit de refuzul consilierilor locali din comuna Șieu, informează publicația www.timponline citând pagina de facebook a consilierei Raxana Pașc, fost viceprimar al comunei Șieu. Prin vocea Roxanei Pașc, aleșii de aici invită și alte consilii să i se alăture în acest demers.

Dacian Cioloș despre alegerile anticipate

redactia@ziarul-bn.ro

 

Spune că anticipatele sunt mai greu de făcut dar sunt posibile!

 

Detalii în interviul realizat de jurnalistul Dan Tăpălagă de la g4media.ro

November 26th

Haos în pădurile din România!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com, nostra silva.ro

 Noul ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a prezentat, din vȃrful muntelui, situația pădurilor din Romȃnia.

Puțin confuz (probabil din cauza ceții) a cam încurcat acordurile gramaticale şi, într-un discurs presărat cu greşeli de exprimare, ministrul posesor de doctorat, masterat şi două facultăți a concluzionat: "În momentul de față, la nivel național, este un haos inimaginabil care se petrece în pădurile Romȃniei!"

O excelentă promovare şi publicitate făcută industriei lemnului din Romȃnia!

November 22nd

BREAKING Ministrul Mediului confirmă cifrele negre ale activiștilor: Anual, în România se taie ilegal 20 de milioane de metri cubi de lemn

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 
Costel Alexe, ministrul mediului, apelor și pădurilor, a anunțat vineri că ȋn România se taie, ȋntr-un an, aproximativ 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale. Cu alte cuvinte, 20 de milioane de metri cubi de lemn tăiați ilegal, adică scenariul cel mai negru al activiștilor de mediu.

Hoție la drumul mare cu proprietățile grănicerești. Rusu Bârgăului, caz școală despre cum s-a schimbat abuziv forma de proprietate a moștenirilor seculare ale grănicerilor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com, nostrasilva.ro

 NOSTRA SILVA

Autoritățile Statului Romȃn, invocă, în anul 2019, prevederile Dictatului de la Viena din 30 august 1940, pentru a contesta dreptul de proprietate al grănicerilor năsăudeni!

Autoritățile romȃne recunosc în anul 2019 valabilitatea "arbitrajului" lui Hitler, prin care jumătate din Transilvania a fost cedată Ungariei hortyste!

November 21st

Aria cercului, lebăda neagră a turului II? Cocul la pătrat!?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com, recorder, comisarul.ro

 La admiterea la liceu, eleva Viorica Dăncilă nu a reușit să intre la clasele de matematică fizică de la liceul Mihai Viteazul din Ploiești, ci a căzut la ultima clasă de la profilul industrial. Cum la limba română este evident că era și este slab pregătită, pentru că dacă vorbește așa, vă dați seama cum scrie, rezultă că nici la matematică nu era bună, de vreme ce pe atunci admiterea se dădea la matematică și română. Înainte de 1989 erau obligatorii zece clase așa că pentru a intra în clasa a XIa de liceu era obligatoriu să promovezi examenul de treapta a II-a.

November 17th

PLUS propune un program și o conducere comună a Alianței cu USR, în care secretarul general să fie ales de membrii ambelor partide ARTICOLE • 17 NOIEMBRIE 2019 • DANIEL

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Consiliul Național al PLUS a dat publicității, duminică, o scrisoare deschisă adresată atât membrilor propriului partid cât și celor ai USR în care este propusă constituirea unui organism de conducere comun al celor două partide, în care secretarul general să fie ales în comun.

November 16th

Echipa Netflix, agresată în România. Mafia lemnului din România, subiect în serialul „Broken”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Tăierile ilegale de lemn din România au ajuns subiectul unui documentar care va apărea la finalul acestei luni pe Netflix. Documentarul are mai multe episoade, se numește „Broken”, a fost realizat de jurnaliști americani și va fi lansat la 27 noiembrie.

Cardinalul: Orice iad în care petreci mai mult timp poate deveni o poartă către RAI!

redactia@ziarul-bn.ro
you tube.com

 

Filmul „Cardinalul”, care este dedicat episcopului Iuliu Hossu, va fi prezentat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în prezenţa regizorului său, Nicolae Mărgineanu, şi a episcopului greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu.

November 14th

Ziare.com: Pasul mic înapoi făcut de Klaus Iohannis. Atunci când cetățenii nu acceptă votul cu mana sucită la spate

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis este o prima victorie a celor care au aratat ca nu sunt dispusi sa voteze negativ, intr-un fel cu mana sucita la spate, si au formulat apasat exigenta ca presedintele sa inceapa sa se prezinte in fata angajatorului sau, poporul, pentru o descarcare de gestiune dupa primul contract si pentru un nou interviu pentru prelungirea acestuia, scrie Ioana Ene Dogioiu, senior editor pentru ziare.com