Archive - Iul 2020

July 30th

Turism pe pâine, episodul II. Tihuța și Colibița: stațiuni climaterice de peste 100 de ani!

Florica Dura

 Turism pe pâine, episodul II
Tihuța și Colibița, stațiuni climaterice de peste 100 de ani!

July 29th

Cristina Iurișniți: Susțin alianța de dreapta la Năsăud!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

Așa cum am mai spus în calitate de vicepreședinte al filialei județene a Uniunii Salvați România și deputat de Bistrița-Năsăud, susțin și salut constituirea alianței partidelor de dreapta la nivelul județului nostru, ca o alternativă reală și benefică pentru cetățeni la actuala administrație locală defectuoasă a PSD și a acoliților săi, care pe parcursul ultimilor patru ani s-au rupt total de oameni și de nevoile lor.

July 28th

Turist german omorât de trăsnet în Munții Rodnei!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și timponline.ro

 Salvamontiști din Bistrița-Năsăud și Maramureș, jandarmii montani și SVSU Romuli au intervenit luni seară în Munții Rodnei unde 17 turiști au fost surprinși de vremea nefavorabilă. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Unul dintre cei aflați pe munte a fost lovit de trăsnet în zona Tarnița la Cruce, aflată la aproape 2.000 de metri altitudine, punct de intersecție a mai multe trasee.

July 26th

Turism pe pâine, episodul I. Valea Vinului. Legenda continuă!

Florica Dura


Valea Vinului a fost și este încă un loc magic. Cineva a identificat acel loc și a început să construiască niște case de oaspeți, după model austriac. Se întîmpla în 1849 și acea persoană era un conte maghiar. Citez din prefața la ”Cartea de la Valea Vinului”, editura Junimea, Iași, 2016, coordonator Florica Dura. N.N.

July 25th

Noi de ce nu putem trăi din turism? Se întreabă deputatul de BN Cristina Iurișniți

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Elvetia trăiește din turism! Noi de ce nu reușim să punem la punct infrastructura rutieră și hotelieră din turismul românesc? De ce nu susținem prin invatământul profesional dual formarea tinerilor în această industrie, inclusiv prin fondurile europene care vin acum de la Bruxelles?

July 24th

Mușamalizarea secolului- adevărul ascuns de Partidul Comunist Chinez

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Peste jumătate de milion de oameni morți - și asta este doar ceea ce se poate confirma. Mâinile cui sunt pătate cu sângele lor?

Cât de mult știa Partidul Comunist Chinez (PCC) despre virus înainte de a spune lumii? Cât a ascuns? Ce ce a dus cu adevărat la această criză care a devastat economiile și a provocat suferințe în masă în întreaga lume? Și ce se poate face?

July 20th

July 15th

După demisia vicepreședintelui USR Raluca Amariei, alți doi useriști părăsesc barca, de data asta de la ALBA

redactia@ziarul-bn.ro
preluare psnews.ro

 După ce, nu demult, vicepreședintele USR Raluca Amariei și-a dat demisia din USR și din funcțiile deținute, inclusiv din aceea de președinte al filialei Sibiu, cu mesajul cuvenit postat pe face book și preluat de publicațiile de presă, încă doi membri USR, de data asta de la ALBA, spun adio formațiunii. Nota red.

Cristina Iurișniți: Alianța de dreapta în Bistrița-Năsăud, o alternativă reală, corectă și sănătoasă la actuala administrație locală

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Data de 27 septembrie, ziua alegerilor locale din acest an, va marca cu siguranță triumful prin vot al cetățenilor împotriva unei administrații locale PSD defectuoase și ruptă de realitățile Bistriței, așa cum a fost cea a ultimilor patru ani.

Valeriu Nicolae: USR-PLUS, probleme sistemice

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

În capul meu, un sef politic bun este acela care reuseste sa creasca partidul/filiala chiar daca pierde el/ea din popularitatea castigata inainte de a ajunge sef. Cel mai normal ar fi ca popularitatea persoanei sa fi fost castigata in afara politicii.

Citeste toate textele scrise de Valeriu Nicolae pentru Ziare.com