Archive - Aug 15, 2020

Data

Cioloș, la Congresul de fuziune între USR și PLUS: "Trebuie să le dovedim oamenilor că ne pot da țara pe mână. Sunt mulți care probabil se întorc acum către PNL"

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Fostul premier Dacian Ciolos, fondator al PLUS, a afirmat sambata, in cadrul congresului in care se voteaza fuziunea cu USR, ca "testul" pentru noul partid va fi sa castige increderea electoratului care ar fi tentat sa voteze PNL pentru ca are experienta la guvernare.

Roxana Pașc, candidată la primăria comunei Șieu, din partea PNL, face educație electorală pe facebook, după ce a descoperit că mulți nu înțeleg mecanismele votului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare bex

 Un consilier local din Șieu care candidează la funcția de primar din partea PNL le-a atras atenția pe facebook celor care votează că există câteva fake-uri lansate prin viu grai legate de chestiuni tehnice ale votului. Roxana Pașc (PNL) atrage atenția că nu orice candidat din cursa pentru Primărie ajunge automat și consilier local și că un candidat nu are cum ceda, în alegeri pentru un singur tur, voturile primite unui alt candidat.

Oamenii Hunza trăiesc cu suta de ani. Departe de așa zisa civilizație aceștia se integrează în ritmurile naturii

redactia@ziarul-bn.ro
preluaare adevărul.ro

 Într-o vale din munţii Himalaya - Hunza - la 2.438 metri altitudine, în nordul Pakistanului, sunt câteva sate cu case sărăcăcioase, dar vesele şi colorate, în care trăiesc cei mai longevivi, cei mai sănătoşi şi cei mai fericiţi oameni de pe planetă. Cel puţin aşa este descris tribul Hunza.