Archive - Noi 2023

Data

November 30th

Urmașii grănicerilor imperiali de la Rusu Bârgăului dau clase Gărzii Forestiere CLUJ! Dispoziția de re-naționalizare a fost suspendată de Tribunalul Bistrița-Năsăud!

Florica Dura

 În 20 septembrie, 2023, cu de la sine putere, șeful GF CLUJ ”dispunea discreționar” NAȚIONALIZAREA a peste 2000 de hectare de pădure privată, indiviză, aparținând fostei comunități grănicerești, Rusu Bârgăului, una dintre cele 44 foste comunități de avere, statuate ca fiind proprietare, prin sentințe chezaro crăiești, încă de pe vremea lui Iosif al II-lea, moștenitorul Mariei Therezia, pe tronul imperial al Habsburgilor!

November 29th

Centura Becleanului este funcțională!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 Administrația orașului Beclean a transmis un comunicat de presă prin care informează că, Centura ocolitoare a orașului de pe Someșul Mare este funcțională. Detalii în comunicatul primit la redacție:

COMUNICAT DE PRESĂ

Rusenii au câștigat împotriva Gărzii Forestiere CLUJ! Istrate Ștețco bun de plată?! Dosar penal?

Florica Dura

 Rusenii au câștigat încă o dată împotriva butoanelor din instituțiile statului, care s-au opus aproape 20 de ani retrocedării pădurilor grănicerești, moștenite de familiile sătenilor din RUSU BÂRGĂULUI!

Astăzi, 29 noiembrie, 2023, samavolnica și abuziva măsură a NAȚIONALIZĂRII pentru a III-a oară a pădurilor grănicerești, de la Rusu Bârgăului, făcută abuziv și prin rea credință de către șeful Gărzii Forestiere Cluj, inginerul Istrate Ștețco, a fost suspendată de către Tribunalul Bistrița-Năsăud. 

November 26th

Ciclonul ”Federico„ a făcut ravagii în localitățile riverane Mării Negre!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și protv

 Detalii în clip

November 25th

Două femei cu inimă mare au reușit să ridice un spital pentru copii! Politrucii care au falimentat România ce au făcut în afară să fure?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Incredibil, dar adevărat! SE POATE! Felicitări și mulțumiri! Doamne ajută!

9 etaje de spital cu 55 de milioane de euro adunați din donații! Urmează un campus spitalicesc! SE POATE!

November 17th

Social democrația de fițe și haremuri de fe tițe! Sau despre privilegii în țara românilor telespectatori nefericiți!

redactia@ziarul-bn.ro

 Scenete care mai de care mai ”hazlii” se pun pe tapet în diverse locuri din țărișoară, în vreme ce românul de rând este aproape cocoșat de facturile la lemne, la gaze, la mâncarea tot mai scumpă și, tot mai proastă.

November 16th

Încă un caz în care butoanele din justiție au acționat la ordin? Cine sunt judecătorii care au ridicat sechestrul de 35 milioane de euro pe averea lui Ovidiu Tender

redactia@ziarul-bn.ro
preluare presshub.ro

 

Cine sunt judecătorii care au ridicat sechestrul de 35 milioane de euro pe averea lui Ovidiu Tender. Pe 25 octombrie 2023, doi magistrați de la Curtea de Apel București au „lămurit” o decizie dată în urmă cu 8 ani, prin care se dispunea confiscarea specială de la milionarul Ovidiu Tender a unor active în valoare de 35 milioane de euro.

Unul dintre judecători a fost angajatul lui Liviu Dragnea și a sponsorizat PSD cu 20.000 de euro din salariul de jurist.

November 14th

Cum procedează sistemul? Trage de timp pentru ca faptele să se prescrie! Nota red. Dosarul retrocedărilor de păduri e închis prin prescriere. Hrebenciuc își recunoscuse vina, prejudiciul era de sute de milioane de euro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare spotmedia


Dosarul retrocedărilor de păduri e închis prin prescriere. Hrebenciuc își recunoscuse vina, prejudiciul era de sute de milioane de euro Foto: Inquam Photos / George Călin
VREI SĂ FII CORECT INFORMAT?
SUSȚINE ȘI TU JURNALISMUL RESPONSABIL!
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dispus, luni, încetarea procesului penal împotriva inculpaţilor din dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Romsilva, pe motiv că faptele de care erau acuzaţi aceştia s-au prescris.

November 11th

Primarul Vasile Laba este bun de plată! CA Cluj l-a găsit cu bani nejustificabili

redactia@ziarul-bn.ro

Reclamat de Agenția Națională de integritate, prin Comisia de Cercetare a Averilor, primarul de Bistrița Bârgăului Vasile Laba, a fost găsit cu bani nejustificabili în declarațiile de avere. Astfel, atât el cât și soția Cristina Gabriela Labă au fost obligați, potrivit postării Curții de Apel Cluj, pe portalul Justiției la plata a 35 000 de euro și 85 000 de lei către ANAF și Statul Român. Decizia curții poate fi atacată cu recurs, însă avem suspiciuni rezonabile că în mare parte ”pedeapsa” plății și urmarea vor rămâne aceleași!

November 4th

Cum se fură proprietățile private folosind cadastrarea! Dezastru de la cadastru! O anchetă marca România te iubesc !!!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com protv

 În loc să simplifice lucrurile programul de cadastrare le încurcă și mai mult! Unii fac bani serioși pe seama acestui program, coordonat exclusiv de la ”centru”! ANPC trage ultimul tun? Fură ultima speranță a oamenilor? Bucățica de pământ care îi asigura supraviețuirea!