Archive - Noi 30, 2010

Moscova: Preşedintele Medvedev spune că Rusia ar trebui să conlucreze cu SUA la scutul anti rachetă

preluare you tube

 În discursul său anual din 30 noiembrie, preşedintele rus Dmitri Medvedev a subliniat necesitatea parteneriatului cu SUA privind apărarea cu scutul anti rachetă din Europa de Est, transmite Russia Today. 

Joaca de-a războiul continuă la graniţa coreeană

Corea de Sud a continuat să se joace de-a războiul în exerciţii militare la care au lua parte şi forţe americane, transmite Russia Today.  

Mai multe detalii în clipul preluat de pe you tube.

Bistriţeanca Bernice Chitiul, evoluţie de nota 9,60 la "Răi da buni"

Primim la redacţie

 Luni seara, 29 noiembrie 2010, s-a desfasurat finala concursului My Song Contest, la Emisiunea Rai da' Buni difuzata pe Antena 2. Au evoluat pe
scena ultimii 5 finalisti din totalul de peste 180 de concurenti cati au fost inscrisi, informează PR artistei într-un comunicat de presă.Concursul s-a desfasurat in 4 etape. In etapele

Judeţul Bistriţa-Năsăud printre judeţele cu atenţionare de Cod galben de ninsori şi viscol

ANM

Meteorologii au emis marti o atentionare cod galben de precipitatii insemnate cantitativ, ninsori, intensificari ale vantului, polei, valabila in perioada 1 decembrie, ora 2.00 - 2 decembrie, ora 8.00. informează site-ul ANM

In Moldova, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali in intervalul mentionat vremea se va inrautati. Va ninge, local chiar abundent, si se va depune strat consistent de zapada.

Bartolomeu Anania literatul şi călugărul - ep IV

preluare you tube

În închisoare fiind a primit prin cod Morse vestea morţii părinţilor pe care ulterior împreună cu fratele său, i-a deshumat, apoi i-a înmormîntat în cimitirul din satul de baştină.

Mia multe detalii în fimul preluat de pe you tube.

Astăzi creştinătatea celebrează Sfîntul Andrei

preluare you tube

Cel dintîi dintre Apostoli, Sfîntul Andrei este considerat patronul spiritual al românilor. Tropar ortodox preluat de pe you tube.