Archive - Iun 8, 2010

Ce nu s-a văzut la televizor în ziua în care Guvernul Boc şi-a asumat măsurile de austeritate

preluare HotNews.ro

Guvernul si-a asumat, luni 7 iunie, raspunderea asupra celor doua proiecte de lege prin care se reduc pensiile si salariile bugetarilor. In timp ce Emil Boc explica de ce trebuie sa taie salariile bugetarilor, in fata Parlamentului cateva sute de pensionari si sindicalisti protestau si cereau demisia Guvernului. In Parlament, premierul a continuat sa isi prezinte masurile de austeritate. Ministrii cabinetului sau zambeau si isi spuneau bancuri. In sala, parlamentarii opozitiei, dar si cei ai puterii se distrau impartasindu-si glumite si anecdote.

Bancul Zilei!

primim la redacţie

 O persoană dragă nouă, proaspăt operată de inimă, şi care a dat dovadă şi înainte dar şi după intervenţia chirurgicală de un umor contagios, ne-a trimis la redacţie un banc, pe care vi-l împărtăşim şi vouă, pentru că este generator de sănătate, prin aceea că, produce rîsete!

Concurs de bancuri la care participă chirurgi: un american, un rus şi un roman.

Americanul spune:

La noi, în America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu’ , îl transplantam la altu’ si dupa 6 saptamâni ala deja îsi cauta de lucru!

Doctorul rus spune:

- Asta nu-i mare scofala; la noi, în Rusia, scoatem jumatate de inima de la unu’, o transplantam la altu’ si dupa doua saptamâni amândoi deja îsi cauta de lucru!

Se ridica si doctorul român si spune:

Update:Soarta MHC-urilor din Parcul Naţional Munţii Rodnei încă nu s-a decis. CAT al APM BN a solicitat completarea dosarelor şi programarea dezbaterilor publice

Florica Dura

Şeful Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, Ştefan Ioachim Mureşan a declarat pentru ziarul-bn.ro, că, în şedinţa de mîine, miercuri 9 iunie, Comisia de Analiză Tehnică a instituţiei pe care o reprezintă, va stabili ce documente mai sînt necesare în dosarul proiectului microhidrocentralei de pe Anieşuri, cît şi datele calendaristice la care vor fi re-programate dezbaterile publice privind impactul asupra mediului înconjurător, atît în cazul mult mediatizatului proiect Anieş, dar şi în cazul MHC-ului de la Valea Vinului.

Comportamentul riscant al adolescenţilor are explicaţii biologice

preluare HotNews.ro

Comportamentul tipic riscant al adolescentilor are explicatii biologice, sustin cercetatorii de la University of Texas din Austin, Statele Unite. O serie de studii anterioare au demonstrat ca adolescentii tind sa fie mai sensibili la recompense decat copiii sau adultii. Russell Poldrack si colegii sai au mai facut acum un pas important in identificarea sistemelor cerebrale care determina comportamentul impulsiv al adolescentilor arata Science Daily.

Libertatea Spiritului

Andreea Sandra
preluare you tube

 Film preluat de pe you tube.