Archive - Apr 26, 2012

Dacii: Adevăruri tulburătoare

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Noi nu sîntem urmaşii Romei!? Adevăr sau provocare în acest film documentar preluat de pe you tube.com.

Atenţie unde faceţi grătar de 1 mai! Ministerul Mediului anunţă controale ample în zonele tradiţionale de picnic

redactia@ziarul-bn.ro

Ministrul Mediului a anuntat controale ample in zonele traditionale de picnic din intreaga tara in zilele libere de 1 Mai, admitand totodata lipsa spatiilor special amenajate pentru iesirile romanilor la picnic si cerand o statistica a acestora de la autoritatile locale pana la sfarsitul lunii mai, scrie Mediafax.

Ministrul Korodi Attila a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a cerut autoritatilor locale din intreaga tara o statistica a locurilor de picnic si campare.

Iubirea este singurul adevăr, restu-i iluzie

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

David Icke :" Iubirea infinita este singurul adevar totul inafara de aceasta este iluzie." 

Tărâţele de grîu: Aliment şi medicament

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redacţie


Tarata de grau este coaja bobului de grau, care rezulta din macinarea graului pentru a se obtine faina de grau. Ieftine si la indemana oricui, taratele de grau, sunt unul dintre cele mai importante "medicamente" ale naturii, cu rezultate surprinzatoare intr-o multime de boli.
In urma cercetarilor s-a stabilit ca cerealele integrale si inclusiv taratele din grau contin inhibitori de proteaze si antioxidanti, care au un rol foarte important in inactivarea substantelor carcinogene. Virtutile terapeutice ale taratelor de grau sunt multiple.