Archive - Oct 12, 2010

Am dansat pe Deep Purple, spune preşedintele Dmitri Medvedev

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, din nou  printre vedetele muzicii rock, transmite Russia Today. Mai multe detalii, puteţi afla din clipul preluat de pe you tube.

Angela Merkel: Germania şi România au un interes comun să fie rezolvate problemele în R. Moldova şi în Transnistria

preluare HotNews.ro

 

 

Declaratii Traian Basescu:

Vizita cancelarului Angela Merkel este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare
Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, la integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de vest si problematica Republicii Moldova
Declaratii Angela Merkel:

Valea Vinului: Tabăra culturală "Realism magic", ediţia 2010: Documentare la Muzeul "Remenyk Sandor"

Alexandru Gego, iniţiatorul Muzeului "Remenyk Sandor" de la Valea Vinului, prezintă instituţia culturală construită lîngă pensiunea pe care o deţine, împreună cu soţia sa, şi o parte din exponate. El profită de prezenţa scriitorilor Lucian Vasiliu, Dumitru Ivănescu, Vasile George Dâncu, Gheorghe Bejenaru şi Florica Dura, pentru a puncta lipsa de interes pe care Uniunea Scriitorilor din România o arată pentru "Casa Scriitorilor" din localitate, consecinţa fiind închiderea acestei case de odihnă şi creaţie, din cauza stării avnsate de degradare a clădirilor componente.

Cancelarul german Angela Merkel a început vizita oficială în România. EUObserver: Merkel ar putea anunţa la Cluj o importantă investiţie BMW

preluare HotNews.ro

Premierul Emil Boc a primit-o cu fanfara, marti dimineata, la Palatul Victoria pe cancelarul german Angela Merkel aflata intr-o vizita oficiala in tara noastra dupa ce fusese in Bulgaria.

Iata mai jos cele mai importante declaratii ale celor doi sefi de guvern:

Emil Boc