Archive - Oct 5, 2010

Dezastru ecologic în Ungaria, judeţul Veszprem

preluare you tube

In judetul Veszprem din Ungaria, ruperea unui dig a dus la inundarea cu namol rosu, radioactiv, a unei portiuni mari din suprafata locuita din vecinatatea sa. Catastrofa este in plina desfasurare, dar exista deja patru victime confirmate, printre care si un bebelus, in timp ce alti doi oameni sunt dati disparuti. Aflati ce s-a intamlat, ce fac autoritatile si care e situatia in acest moment.

Herta Müller în dialog cu Gabriel Liiceanu, la Ateneu - partea I

preluare you tube

 Un punct de vedere pe care în meritam! Detalii în filmul preluat de pe you tube.

Paul Goma sărbătorit la Chişinău! În România, discreţie...

Florica Dura

Cărţile şi referinţele în mass-media la Paul Goma au fost expuse ieri pe un stand la intrare în Biblioteca Naţională din Chişinău, informează you tube. Între timp, în România, cu excepţia scriitorului Liviu Antonesei care i-a urat "La mulţi ani", nimeni nu a "observat" că Paul Goma a împlinit 75 de ani de viaţă! De-a dreptul scandalos! Puteţi citi aici articolul dedicat de fostul dizident ieşean Liviu Antonesei, încă exilatului dizident român, scriitorul Paul Goma! 

Imagini violente: Un dresor a fost atacat de lei în timpul unui spectacol de circ!?

preluare you tube

Întîmplarea s-a petrecut ieri, în Ucraina. Imagini violente în clipul preluat de pe you tube.

Mugur Isărescu analizează împreună cu bancherii schimbările în comportamentul de economisire, evoluţia creditării şi consecinţele deciziilor de politică monetară

preluare HotNews.ro

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, analizeaza impreuna cu bancherii schimbarile in comportamentul de economisire, evolutia creditarii de la inceputul crizei pana in prezent si consecintele deciziilor de politica monetara, la Romanian Financial Forum. Evenimentul organizat de BNR impreuna cu Mediafax care ca tema "Lectiile crizei pentru autoritati si banci".

Trupurile militarilor morţi în Afganistan repatriate astăzi. Autovehicule cu protecţie sporită pentru militarii români din Afganistan. Din “arsenalul” unui cerşetor: telefoane, carduri, cuţit. Ambulanţa angajează cinci asistenţi medicali

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Trupurile militarilor morţi în Afganistan repatriate astăzi

tipareste e-mail messenger facebook twitter Astazi trupurile celor doi militari decedati vineri in Afganistan vor ajunge pe taram romanesc. Familiile celor doi militari au plecat azi noapte spre Bucuresti. Unchiul lui Cristian Filip, Alexandru Albut, declara pentru citynews.ro ca parintii lui Cristi au trecut de Brasov si se indreapta spre capitala, unde dupa orele pranzului este asteptata aeronava cu cele doua sicrie.