Archive - Feb 23, 2012

România amîna ratificarea ACTA pîna la o decizie a Curţii Europene de Justiţie

redactia@ziarul-bn.ro

 

Romania va amana procesul de ratificare a acordului ACTA pana cand Curtea Europeana de Justitie se va pronunta pe acest subiect, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, citat de Mediafax. El a precizat ca subiectul a fost discutat in sedinta de joi a Guvernului. Comisia Europeana anunta miercuri ca va trimite ACTA la verificari la Curtea Europeana de Justitie, cea mai inalta instanta europeana urmand a stabili daca exista incalcari de orice fel in privinta drepturilor fundamentale si a drepturilor de proprietate intelectuala.

MRU: Încep să cred că reforma în Poliţie nu a fost niciodată începută. Mă voi implica personal în schimbări

redactia@ziarul-bn.ro

 

Premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a atentionat pe reprezentantii Politiei Romane ca se va implica personal in schimbarile care trebuie efectuate in structura institutiei, inclusiv in ceea ce priveste selectia si promovarea cadrelor precizand ca are senzatia ca reforma in acest domeniu nu a fost niciodata inceputa.

130 000 de persoane la un miting de susţinere a lui Vladimir Putin

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today


Cu doar zece zile înainte de alegerile prezidenţiale din Rusia, activitatea politică ajunge la niveluri nemaivăzute înainte, cu zeci de mii de oameni stranşi la Moscova, pe 23 februarie, în sprijinul candidatului Valdimir Putin.  Poliţia raportează 130.000 de participanţi  ajunşi  la Luzhniki pentru a lua parte la miting. Vladimir Putin a ţinut un discurs de forţă în faţa susţinătorilor săi, transmite Russia Today.