Archive - Mar 10, 2020

Klaus Iohannis, apel către români: Evitați deplasările, dacă nu sunt necesare. Fac apel la responsabilitatea tuturor!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Klaus Iohannis a evaluat, marti seara, drept eficiente masurile anti-coronavirus luate de Guvernul condus de Ludovic Orban. Presedintele a facut apel la responsabilitatea tuturor romanilor, sa evite deplasarile care nu sunt necesare.

"Acum e momentul sa fim buni cetateni, de asta depinde sanatatea si viata noastra
Am demonstrat ca putem castiga orice lupta, cu o singura conditie: sa fim uniti.

Trei persoane din Bistrița-Năsăud, suspecte de infecție cu coronavirus! Una a fost transportată la spital

redactia@ziarul-bn.ro

 Un bărbat din Anieș este suspect de infecție cu coronavirus. Acesta a ajuns luni seara cu autocarul din zona roșie a Italiei, iar marți dimineață i s-a făcut rău, astfel că s-a prezentat la medic. Autoritățile au fost alertate de urgență, astfel că bărbatul a fost transportat într-o izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Bistrița. Alături de bărbat, mai sunt suspectate încă două persoane din Bistrița-Năsăud, un bărbat și o femeie, care au călătorit cu același autocar.

Criza coronavirus - cele mai noi date din Romania si din lume

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com


Numarul deceselor provocate de noul coronavirus la nivel global a depasit 4.000, iar numarul cazurilor de imbolnaviri creste alarmant.

Italia a intrat toata in carantina, iar autoritatile romane au decis inchiderea scolilor si gradinitelor timp de o saptamana si jumatate, masura ce se va aplica incepand de miercuri.

In plus, in Capitala, primaria a inchis toate teatrele si muzeele.