Archive - Mar 6, 2020

Bistrița-Năsăud: Prin lipsa informațiilor autoritățile generează PANICĂ!? Cazul de la Posmuș ar putea să fie multiplicat!!?Coronavirusul răspândit prin incompetența?

Florica Dura

 Autoritățile județene din Bistrița-Năsăud țin sub preș informațiile despre cele trei persoane originare de aici, care au călătorit marți în același mijloc de transport cu bărbatul de 71 de ani, originar din Suceava, care a fost confirmat infectat cu coronavirus și, care, s-a întors din Italia și ulterior a fost transportat la Iași.

Trei persoane din Bistrița-Năsăud au călătorit în același autocar cu bărbatul din Suceava infectat cu coronavirus, spune prefectul Dolha. El confirmă cazul Posmuș

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

Trei din cele 101 persoane izolate și monitorizate la domiciliu de către echipele DSP Bistrița-Năsăud au călătorit, la reîntoarcerea din Italia, în același autocar cu bărbatul din Suceava, confirmat miercuri cu coronavirus.
Toate persoanele care s-au reîntors din Italia cu același autocar în care s-a aflat și bărbatul de 71 de ani din Suceava, confirmat cu coronavirus, miercuri, sunt sub atenta supraveghere a autorităților din județele în care au domiciliile.