Archive - Aug 27, 2020

Data

Începe curățenia la UAT Mărișelu! Cine a plătit naveta la Bistrița, de patru ani, a primarului Petruț? Bugetul public? Consilierii care au ridicat mâna?

Florica Dura

 Primarul pesedist al comunei Mărișelu, Călin Horea Petruț este navetist. Zilnic navetează la Bistrița, unde locuiește cu soția și cei doi copii, folosind mașina primăriei și benzina din banii publici. Cine este de vină? Dacă domnii consilieri din CL Mărișelu îi aprobă banii de carburant și pentru întreținere a mașinii din dotare, cine poate face ceva? NU? Așa că, el profită, iar domiciliul din ferma zootehnică a tatălui său, de la Domnești, este doar pentru fraierii care l-au votat și îl mai votează! Să fie primit? Sau să plătească costurile?

Scandal electoral la Mărișelu! Grefiera șefă a secției Penale a Tribunalului Bistrița-Năsăud face și desface legea și amenință reprezentanții partidelor în BEL! Cerem Tribunalului retragerea acesteia pe motiv că dăunează imaginii instituției!

Florica Dura

 Șoc și groază la Biroul Electoral Local Mărișelu. În timp ce Biroul Electoral Județean redirecționează contestațiile celor trei șefi de filiale locale PNL, PMP și USR PLUS, referitoare la falsurile operate în circumscripția 30, Mărișelu, autoarea falsurilor, grefiera șefă de la secția Penală a Tribunalului Bistrița-Năsăud, Aurica Almășan terorizează reprezentanții PNL, PMP, USR Plus cu amenințări și întrebări, ca pe vremea închiziției. Șocați de comportamentul dictatorial al doamnei președinte, reprezentanții au cerut ajutorul celor care i-au recomandat pentru BEL.

USR Mărișelu relatează înșiruirea falsurilor de la BEL Mărișelu! Ca să fie primii pe buletinele de vot, pesediștii și uneltele lor au operat un șir de ilegalități, toate încadrate de Codul Penal! Avem procurori sau nu?

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR Mărișelu

 Trageri la sorți trucate la Mărișelu! Reprezentantul Alianței USR PLUS a contestat procedura și falsurile la Biroul Electoral Județean