Archive - Sep 10, 2010

Memorialul Durerii - Experimentul Piteşti partea 5 -a

preluare you tube

" Cred în viitorul poporului român. De aia am şi suferit " spunea Petre Ţuţea înainte de a muri.

Enigma 2012, episodul X

preluare you tube

"David Cayce a fost incredibil de precis în predicţiile lui şi foarte multe dintre ele s-au adeverit deja."

Rafael Nadal s-a calificat în semifinale la US Open

preluare you tube

Spaniolul Rafael Nadal, liderul ierarhiei mondiale şi principalul favorit la Flushing Meadows, s-a califiat în semifinalele turneului de Mare Şlem de la US Open, după ce l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-4, pe compatriotul său Fernando Verdasco, favoritul numărul 8, scrie Reuters. Rafael Nadal îl va întâlni în semifinale pe rusul Mihail Iujnâi (numărul 12), care a trecut de elveţianul Stanislas Wawrinka (25), scor 3-6, 7-6 (9/7), 3-6, 6-3, 6-3. 

Centura de SUD a fost votată

redactia@ziarul-bn.ro
preluare site Primăria Bistriţa

Proiectul de hotărâre privind stabilirea unor măsuri în vederea realizării variantei de ocolire a municipiului Bistriţa – varianta SUD – obiectiv finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională a fost dezbătut astăzi în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local al municipiului Bistriţa. Proiectul a propus consilierilor acordul pentru realizarea variantei 2 SUD de ocolire a municipiului Bistriţa, conform documentaţiei întocmite de către proiectantul general „IPTANA” S.A.

Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Turcan şi Stoian Alexandru au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. SOV: Ruşine, doamnă, ruşine! Asistăm la cea mai neagră perioadă din istoria noastră de după decembrie '89

Tribunalul Bucuresti a hotarat, vineri, ora 01.40, sa dea curs cererii procurorilor si sa hotarasca arestarea pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vantu, Octavian Turcan si Stoian Alexandru. Dupa aflarea sentintei, SOV s-a adresat judecatoarei strigandu-i "rusine doamna, rusine", iar jurnalistilor le-a transmis "ca asistam la cea mai neagra perioada din istoria noastra de dupa decembrie 1989.

Valea Vinului: Se lucrează la decolmatarea pîrîului Valea Secii

Florica Dura

Autorităţile rodnene au început ieri, 9 septembrie, decolmatarea pîrîului Valea Secii, pe sub Drumul Judeţean 172 , pentru a elibera de ape accesul în localitatea Valea Vinului.