Archive - Noi 10, 2010

Fără mîini, fără picioare, fără limite!

preluare you tube

"Invata sa pretuiesti lucrurile simple! Este lectia de viata pe care ne-o da Nick Vuijicic de 26 de ani, care s-a nascut fara maini si fara picioare. Majoritatea oamenilor nu stie sa aprecieze lucrurile simple, familia, sanatatea sau prietenii. Multi au impresia ca toate lucrurile acestea sunt binemeritate si le vad drept naturale. Insa exista persoane pentru care ziua de maine reprezinta adevaratul miracol si o noua lupta pentru supravietuire", scrie You Tube.
 

Ghimpu sparge omerta KGB din Basarabia

Roamanin Global News

Preşedintele Mihai Ghimpu şi directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate Gheorghe Mihai vor începe transmiterea primelor 5 000 de dosare de la Depozitul Special SIS (fosta arhivă KGB) la Arhiva Naţională.
Este vorba de dosarele persoanelor supuse represiunilor politice între anii 1920-1951 de către instanţele judiciare şi extra-judiciare ale RASSM şi RSSM. Tot mâine, în premieră, arhiva SIS se va deschide şi pentru jurnalişti pentru a fotografia şi filma, scrie timpul.md, preluat de Romanian Global News.

Un cimpanzeu fumător a fost salvat dintr-un zoo libanez

preluare Russia Today

 Un cimpanzeu de 12 ani, ce cîntărea 60 de kilograme, care fuma şi nu se urcase în viaţa lui într-un copac a fost salvat dintr-un zoo pentru distracţie libanez şi transportat în Brazilia pentru a fi integrat într-un mediu natural. Cimpanzeul a fost descoperit de lucrătorii ai drepturilor animalelor, poartă numele Omega şi traise exclusiv în izolare într-o cuşcă, transmite Russia Today.