Archive - Noi 24, 2010

Ceaiul de plante va deveni amintire?

preluare TVR

 Detalii în filmul ataşat

Saloanele Rebreanu, Festivalul Naţional de Proză Ediţia a XXVIII-a

Primim la redacţie

UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA
CONSILIUL JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD
ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ A CASELOR DE CULTURĂ ALE SINDICATELOR DIN ROMÂNIA
CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR BISTRIŢA
CENTRUL JUDEŢEAN PENTRU CULTURĂ BISTRIŢA-NĂSĂUD
COMPLEXUL MUZEAL JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD
SOCIETATEA SCRIITORILOR DIN JUDEŢUL BISTRIŢA-NĂSĂUD
CENACLUL LITERAR ,,GEORGE COŞBUC”
REVISTA ,,MIŞCAREA LITERARĂ”

 

ORGANIZEAZĂ
în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2010

 

Curtea Constituţionala discută din nou miercuri cererea lui Emil Boc privind o precizare clară la procedura de asumare a răspunderii

preluare HotNews.ro


Curtea Constitutionala va lua in discutie din nou, miercuri, solicitarea trimisa lunea trecuta de premierul Emil Boc privind o precizare clara a CCR referitoare la procedura asumarii raspunderii Guvernului asupra Legii educatiei. Judecatorii Curtii au constatat existenta unui "conflict juridic de natura constitutionala" intre Guvern si Parlament in acest caz, insa motivarea acestei decizii, din data de 3 noiembrie, nu a adus si mult-asteptatul raspuns privind continuarea sau intreruperea procedurii asumarii raspunderii Guvernului asupra Legii Educatiei.

Ciocnirile armate dintre cele două Corei s-ar putea transforma în al III lea Război din Golf?

preluare Russia Today

 Coreea de Sud a recunoscut că a lansat mai multe proiectile de artilerie care au declanşat un conflict ieri dimineata devreme cu Coreea de Nord. Cu toate acestea, oficialii din Sud spun că acest lucru a  fost parte dintr-un exerciţiu militar şi a negat că ar fi fost regizat pentru a lovi nordul, informează Russia Today. Phenianul a pretins că cei de la Seul au încălcat frontiera maritimă în timpul exerciţiile militare.

Schi fond: Vicecampionul mondial Petrică Hogiu a fost transferat la CSM Bistriţa. Vezi care sunt firmele bistriţene "abonate" la bani publici. Încă un militar bistriţean rănit in Afganistan. Poliţistul din Gherla a fost eliberat

redactia@ziarul-bn.ro

Mesagerul: Schi fond: 
Vicecampionul mondial Petrică Hogiu a fost transferat la CSM Bistriţa


Vicecampionul mondial la juniori de anul acesta, Petrică Hogiu, a fost transferat zilele trecute de la CSI Vatra Dornei, la secţia de schi fond a Clubului Sportiv municipal Bistriţa, acesta urând a se pregăti sub comanda antrenoarei Rodica Drăguş.