Archive - Noi 3, 2010

Salvamont Rodna, acţiune la înălţime!

Primim la redacţie

Salvamontiştii rodneni au avut zilelele trecute o acţiune cel puţin inedită. Ei au curăţat de vegetaţie, ruinele fostei biserici franciscane din localitate. Mestecenii crescuţi pe resturile vegetale depuse în ultimele secole pe pietrele turnului fostei biserici, puneau în pericol persoanele care treceau prin apropiere. 

Mai multe detalii în clipurile ataşate, primite  de la Seviciul Salvamont din Rodna. 

www.youtube.com/watch

Bistriţa: Graba strică...motoscuterul!

Florica Dura

 Detalii în filmul ataşat.

Rasputin: O poveste re-amintită de Russia Today

preluare Russia Today

 detalii în film

Şefii Poliţiei Bistriţa-Năsăud, pokerişti la serviciu. Prefectul intervine pentru deblocarea proiectului cu depozitul ecologic. Primăria primeşte propuneri pentru Premiile anuale ale municipiului Bistriţa. Începe reabilitarea termică

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Şefii Poliţiei Bistriţa-Năsăud, pokerişti la serviciu

Surse judiciare, citate de NewsIn, arata ca la controlul efectuat de Ministerul Administratiei si Internelor la Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud s-ar fi descoperit faptul ca atat seful IPJ, Ioan Sidor Bodescu, cat si adjunctul acestuia, Florin Nicula, ar fi jucat poker de pe calculatoarele de serviciu, in timpul orelor de program.

Copiii internetului: ce-i defineşte şi cine-i cucereşte

preluare de pe site-ul lui Mihnea Măruţă


Zilele trecute, am fost, toată familia, să vedem un film de desene animate 3D. La mall, bineînţeles. Nu era prima oară şi sper să nu fie nici ultima. Dar, pe măsură ce înaintam în poveste, trăiam, mai limpede ca oricând, sentimentul că adolescenţii şi copiii noştri sunt total expuşi unor modelări mentale cu obiective precise, pe care ei nu le cunosc pentru că nimeni şi nimic din agenda publică nu li se adresează.

În România, adulţii prezentului şi cei ai viitorului se pot întâlni la cină, eventual în weekend, însă în mass-media, mai deloc.