Archive - Dec 22, 2010

22 decembrie 1989 - Revoluţia Română

preluare you tube

 Trezeste-te române şi nu mai sta în genunchi!

Este versul cîntecului care ilustrează clipul pe care vi-l propunem spre vizionare şi aducere aminte!

Halterofilii bistriţeni au luat caimacul premiilor sportive pe 2010

redactia@ziarul-bn.ro

Cel mai bun sportiv al anului a fost desemnat halterofilul Razvan Martin, ieri, marţi 21 decembrie, în cadrul evenimentului organizat de DJTS BN. Pe locul doi s-a clasat  Bernadette Szocz, eleva strălucită a regretatului antrenor emerit Gheorghe Bozga, pe locul trei a venit un alt halterofil, Florin Croitoru, urmat de alţi şapte sportivi merituoşi ai judeţului Bistriţa-Năsăud: Gabriel Sîncrăian, Adrian Crişan, Marius Berbecar, Dănuţ Chirlejan, Hunor Szocs, Andrei Muntean şi Mihai Şerban.

 

Foto: BistritaOnline.ro

Bust pentru antrenorul Gheorghe Bozga

Florica Dura

 Ieri, la Sala Polivalentă din Bistriţa, în cadrul evenimentului organizat de DJTS BN, pentru premierea sportivilor şi antrenorilor cu rezultate bune în anul 2010, a fost dezvelit un bust al antrenorului emerit de tenis de masă Gheorghe Bozga, în prezenţa doamnei Bozga, şi în aplauzele celor prezenţi. Lucrarea a fost realizată de sculptorul bistriţean Mircea Mocanu, la comanda directorului DJTS BN; profesorul Raoul Zanca.

Bistriţa: Bilanţ sportiv 2010 dedicat memoriei antrenorului emerit Gheorghe Bozga

Florica Dura

Începînd cu ora 16, ieri 21 decembrie, la Sala Polivalentă a avut loc un eveniment sportiv mult aşteptat: premierea celor mai buni sportivi.
Organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bistriţa-Năsăud, evenimentul a făcut sală plină şi a fost dedicat memoriei antrenorului emerit Gheorghe Bozga, plecat de curînd la Domnul.
Profesorul Raoul Zanca, directorul DJST BN, a solicitat celor prezenţi un moment de reculegere în memoria antrenorului Bozga.

Detalii în film