Archive - Apr 10, 2010

Imagini de groază, filmate la locul unde s-a prăbuşit avionul în care se afla preşedintele Poloniei şi elita care îl însoţea

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Imagini filmate imediat după impact, preluate de pe You Tube.

Şoc! Un avion în care se afla preşedintele Poloniei şi guvernatorul băncii centrale din Polonia s-a prabuşit în Rusia lîngă Smolensk. Nu există supravieţuitori

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro si Russia Today


Un avion in care se afla presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, s-a prabusit in apropierea aeroportului Smolensk, din vestul Rusiei, a anuntat un oficial polonez guvernamental, citat de Reuters. In aeronava se afla si guvernatorul bancii centrale din Polonia, Slawomir Skrzypek, precum si sotia presedintelui polonez.

Imagini minunate de pe planeta, pe care o numim Pămînt!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Muzica: Loreena McKennitt- Night Ride Across the Caucasus

Andre Rieu îl prezintă pe Akim Camara, un violonist uluitor, care are doar 5 ani!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Comentariile sînt de prisos!

Costiniu, Căşuneanu şi Locic au fost trimişi în arest pentru 29 de zile

redactia@ziarul-bn.ro

Arestarea judecătorului Florin Costiniu constituie o premieră. Pentru prima dată în sistemul judiciar românesc, împotriva unui judecător de la cea mai înaltă instanţă din România, respectiv Înalta Curte de Casaţei şi Justiţie, se ia o astfel de măsură.

Decizia a fost pronunţată cu puţin înainte de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, la circa o oră după încheierea unei şedinţe de judecată care a început vineri dimineaţă la ora 8.00 şi pe parcursul căreia ordonanţele de reţinere emise pentru cei trei au expirat.

 

Foto Agerpres