Archive - Apr 18, 2010

Frederic Chopin, Marş Funebru

preluare you tube

 La pian, Michel Damien

Bute l-a bătut pe Miranda

preluare you tube

 
Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, în această dimineaţă, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison  Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.
După ce a câştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.

Pink Floyd - Shine on your crazy diamond, muzică de ascultat şi de meditat

preluare you tube

Exclusiv partea orchestrată, iar versurile le aveţi aici.

Remember when you were young,
You shone like the sun.
Shine on you crazy diamond.
Now there's a look in your eyes,
Like black holes in the sky.
Shine on you crazy diamond.
You were caught on the crossfire
Of childhood and stardom,
Blown on the steel breeze.
Come on you target for faraway laughter,
Come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!

Lech Kaczynscki a fost îmormîntat în Panteonul polonez. Preşedintele Băsescu a participat la ceremonia funerară. Marii lideri ai Europei au lipsit

Preşedintele polonez Lech Kaczynski şi soţia acestuia, Maria, decedaţi în accidentul aviatic de sîmbăta 10 aprilie la Smolensk, au fost  înmormîntaţi ieri la Castelul Wawel din Cracovia, locul unde se odihnesc cei mai importanţi oameni din istoria Poloniei. La ceremonia funerară de ieri, duminică 18 aprilie, la care au participat peste 100 000 de persoane, România a fost reprezentată de preşedintele Traian Băsescu. Marii lideri ai Europei au lipsit de la acest episod important al istoriei poporului polonez.