Archive - Apr 7, 2010

Clipul piesei ce ne va reprezenta la Eurovisionul norvegian

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Paula Seling şi Ovi au terminat filmările videoclipului piesei 'Playing with fire' cu care cei doi artişti vor reprezenta România în competiţia Eurovision, de la Oslo.

Cîntăreţii români mai au de trecut de semifinala Eurovision pentru a intra în finala ce va avea loc pe 27 mai.

Update : Bilanţul victimelor în Kîrgîstan a ajuns la 74 de morţi şi 500 de răniţi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

Şaptesprezece persoane au fost ucise şi peste 100 rănite în ciocnirile dintre protestatari şi forţele de poliţie în Bishkek, capitala Kârgâzstan.

Protestatarii au atacat clădirea guvernului şi au luat cu asalt sediile TV şi radio. Preşedintele Kurmanbek Bakiyev a declarat starea de urgenţă în zonele afectate. Protestatari sînt nemulţumiţi de creşterea preţurilor la energie şi îl acuză pe preşedintele Bakiyev că nu a luat măsuri pentru combaterea corupţiei, potrivit postului de televiziune Russia Today.

Jos hotarul de la Prut!

preluare Romanian Global News

 Acum un an tinerii basarabeni, prin jertfa si determinarea lor dadeau o lovitura hotarata Pactului Ribentropp - Molotov si uneia din consecintele acestuia, regimului comunist pro-rus de la Chisinau condus de un dictator mafiot si de clanul acestuia, scrie Romanian Global News.

Liceul de muzică va fi retrocedat. Avem cerşetori de import la Bistriţa.12 şoferi s-au ales cu dosare penale de Paşti! Haos în urbanismul bistriţean (I)

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews.ro: Liceul de muzică va fi retrocedat .Conducerea Liceului de Muzica "Tudor Jarda" trebuie sa gaseasca o solutie la una din cele mai mari probleme cu care se poate confrunta o scoala, si anume retrocedarea cladirii in care functioneaza.

 

7 aprilie! Un an de la Revoluţia de la Chişinău, marcat şi la Bistriţa!

Florica Dura
preluare you tube şi noiigolani.ro

Astăzi, manifestări în ţară dedicate aniversării a unui an de la Revoluţia de la Chişinău din 7 aprilie 2009. Şi Bistriţa este pe lista celor 30 de oraşe în care tinerii vor aprinde lumînări în memoria victimelor protestelor anticomuniste de la Chişinău!

Organizatorul comemorării de la Bistriţa, Stelian Ionele a declarat pentru ziarul-bn.ro că diseară, la ora 20, la Monumentul Eroilor din Piaţa Petru Rareş, un grup de tineri, vor aprinde lumînări în memoria morţilor de la Chişinău şi vor încerca să pună Bistriţa pe harta oraşelor care rezonează cu mişcarea anticomunistă de la Chişinău!

Potrivit site-ului noiigolani.ro

"Acum un an, tinerii din Republica Moldova au iesit pe strazile Chisinaului pentru a protesta impotriva rezultatelor alegerilor din 5 aprilie. Sute de persoane au fost arestate, unele dintre ele suferind torturi groaznice. Au fost inregistrate 4 decese in conditii foarte suspecte: Valeriu Boboc, Eugen Tapu, Ion Tibuleac si Maxim Canisev.

Scorţişoara şi rolul ei benefic

redactia@ziarul-bn.ro


Condimentele sunt utilizate de secole nu numai pentru a da gust şi savoare mîncărurilor ci şi pentru proprietăţile lor medicinale. Studii realizate recent aduc argumente potrivit cărora mirodeniile stimulează sănătatea şi bunăstarea organismului printr-o serie de acţiuni care stopează bolile degenerative.

Alegeri în PNL BN

Florica Dura

Filiala PNL Bistriţa-Năsăud anunţă organizarea Conferinţei Teritoriale de Alegeri, care va avea loc duminică, 11 aprilie 2010, de la ora 12:00, la Centrul Cultural Municipal ,,George Coşbuc''din Bistriţa.
Conform Statutului, ( art. 92 ), candidaturile se depun pînă cel mai tîrziu cu 48 de ore inainte de data alegerilor, adică pîna vineri, 09 aprilie 2010, ora 12:00, la sediul PNL de pe str. Nicolae Titulescu, nr. 12, potrivit grupării Ţintean, care este majoritară.

200 de jadarmi la meciul Gloria - Steaua

Florica Dura

Astăzi, 7 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul municipal se va disputa partida de fotbal dintre echipele CF Gloria Bistriţa 1922 şi Steaua Bucureşti, partidă la care 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică, în imediata apropiere a stadionulu. În sprijinul jandarmilor bistriţeni vor fi prezenţi şi jandarmi ai Grupării Mobile "Regele Ferdinand I" din Tîrgu Mureş .

Poliţia Rutieră vrea să pedepsească agresivitatea în trafic

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ştiri.Rol.ro

Potrivit ştiri.Rol.ro, care preia Gandul, Poliţia Rutieră intenţionează să schimbe Codul Rutier pentru ca şoferii care depăşesc repetat sau frânează brusc intenţionat să fie pedepsiţi."Uitaţi-vă ce se întâmplă: se bat, se aruncă pe capotă", a declarat comisarul-şef Lucian Diniţă, într-un interviu pentru Gândul . În prezent, doar înjurăturile şi semnele obscene sunt pedepsite cu amenzi.