Archive - Apr 8, 2010

Melodii evreieşti în intrepretarea regretatului Ion a lui Grigore din Sălişte

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Cîntece extraordinare, din Maramureşul vechi, învăţate, după ureche, de regretatul ceteraş, Ionu a lui Grigore din Sălişte în concertul de la Ateneul Român, organizat de Grigore Leşe în 2008!

Omul de afaceri Marius Locic a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

Procurorii anticorupţie au emis, joi, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele omului de afaceri Marius Locic, transmit televiziunile de ştiri. Procurorii ar putea, însă, să ceară emiterea unui mandat de arestare de 29 de zile pe numele omului de afaceri. Marius Locic a fost audiat, joi, la DNA in acelaşi dosar în care mai sînt cercetaţi senatorul Cătălin Voicu, omul de afaceri Costel Căşuneanu şi judecătorul Florin Costiniu.

Medicii de familie eliberează din nou reţete compensate şi gratuite

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, medicii de familie au reluat, de joi dimineaţa, eliberarea reţetelor compensate şi gratuite, precum şi a trimiterilor către specialist, după exact o săptămîna de la sistarea prescrierii acestora. Ei au ajuns la un acord cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, miercuri seara, dupa mai bine de 12 ore de discuţii, anunţă Mediafax, citată de HotNews.ro. Tot miercuri a fost semnat si noul contract-cadru dintre medicii de familie ţi CNAS.

Cartea şoaptelor va fi lansată sîmbătă la Casa Cărţii

Florica Dura

Sîmbătă 10 aprilie, ora 12, la Casa Cărţii, " Nicolae Steinhardt" din Bistriţa va fi lansat volumul "Cartea şoaptelor" a scriitorului Varujan Vosganian, volum apărut la editura Polirom.

Cartea va fi prezentată de Alexandru Uiuiu, Virgil Raţiu, Oliv Mircea şi Dorin Dobra, în prezenta autorului.

 

Conotaţiile Săptămînii Luminate!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 detalii în film

Creaţia lui Dumnezeu : Lumea! ep.II

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Un clip inspirat realizat din imagini preluate din producţii BBC, seria Planet Earth, ca un omagiu pentru lumea uimitoare în care trăim!

Premieră în Justiţie! CSM a dat aviz favorabil pentru reţinerea şi arestarea judecatorului Florin Costiniu în dosarul Voicu

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat aviz pentru retinerea si arestarea judecatorului Florin Costiniu, seful Sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), anchetat in dosarul in care a fost arestat preventiv deja Catalin Voicu, anunta Mediafax, citat  de HotNews.ro

Un tren personal a deraiat în gara Mogoşeni. CJAS B-N îi aşteaptă pe medici să semneze actul adiţional. Gloria Bistriţa, înfrîntă de Steaua Bucureşti. Condamnat pentru ... copaci!

redactia@ziarul-bn.ro

Mesagerul :Un tren personal a deraiat în gara Mogoşeni.  Regionala CFR Cluj a început o anchetă care urmează să stabilescă cauzele deraierii unui tren personal, eveniment produs ieri, în jurul orei 18.30, în apropierea staţiei CFR Mogoşeni. Este vorba de trenul personal 4485 care circula pe relaţia Ilva Mică- Dej, ultimele două vagoane sărind de pe şine din cauze rămase încă necunoscute în timp ce garnitura intra în gară, pe o linie secundară.

Povestea unui colier

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie


Un tip elegant intra într-un renumit magazin de bijuterii însoţit de o superbă domnişoară. Împreună, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fără ezitare, omul scoate carnetul de cecuri şi îl completează cu suma respectivă. Vînzătorul era un pic încurcat, deoarece suma era considerabilă şi, era prima dată cînd îi vedea pe cei doi.
- Am sentimentul că vă gîndiţi în sinea dumneavoastră dacă cecul are acoperire sau nu..
- Hmmm, păi..., da...