Archive - Apr 22, 2010

Menirea unui cîine

primim la redacţie

 
"Fiind veterinar, am fost chemat să consult un ciobănesc irlandez în varsta de zece ani, numit Belker. Stăpînii cîinelui, Ron, soţia sa Lisa şi fiul lor Shane, erau foarte ataşaţi de Belker. şi sperau într-un miracol.
L-am consultat pe Belker şi am descoperit că, nu mai avea mult de trăit şi urma să moară de cancer. Am spus familiei că nu se poate face nimic pentru Belker şi m-am oferit să execut procedura de eutanasiere a bătrînului căţel la ei acasă.

Imagini incredibilie de la NASA: Soarele în flăcări!

preluare you tube

Cercetătorii de la NASA au reuşit să obţina poze spectaculoase cu ajutorul unui telescop spaţial, Observatorul Solar Dynamics, potrivit dailymail.co.uk.. scrie portalul ştiri.Rol.ro.

 

Imaginile prezintă dinamismul Soarelui, nemaivăzut de 40 de ani de la ultimele cercetări solare.
Cercetătorii vor studia timp de cinci ani cu ajutorul observatorului schimbările climatice din ultima vreme, cum ar fi: activitatea solară redusă şi iernile geroase din Europa.

Motivarea Curţii Constituţionale: ANI creează confuzie între anchetă şi judecată, publicarea declaraţiilor de avere încalcă dreptul la viaţă privată * Niciun judecător al CCR nu a fost înştiinţat că este verificat de ANI

preluare HotNews.ro

 

Potrivit HotNews.ro, Curtea Constitutionala motiveaza declararea drept neconstitutionale a catorva articole din legea de functionare a ANI prin faptul ca Agentia ar avea atributii peste cele normale pentru un organ admistrativ, creandu-se confuzie intre ancheta si judecata. In plus, CCR sustine, intr-un comunicat remis HotNews.ro, ca, la data pronuntarii deciziei privind ANI, niciun judecator al Cutii nu a fost instiintat cu privire la desfasurarea vreunei proceduri de verificare in privinta sa de catre Agentia Nationala de Integritate.

Ziua Pămîntului marcată şi la Bistriţa

Florica Dura

 Primii arţari din centrul de agrement de la Heidenfeld au fost plantaţi astăzi, simbolic, marcînd şi Ziua Internaţională a Pămîntului. Primarul oraşului Bistriţa, Ovidiu Creţu, şeful Camerei de Comerţ şi Industrie, Vasile Bar, jurnalişti şi asociaţii de tineri ecologişti au pus mîna pe lopată şi cazma şi au sădit cîte un arţar. După declaraţia primarului, s-au făcut poze.

Detalii în film

Explozie de meteoriţi, pe cerul Midwest al SUA

preluare you tube

 Mai multe persoane au apelat 911, speriaţi de luminile care au fost vizibile pe data de 15 aprilie, şi vorbind de mingi de foc care au dat spectacol pe cerul Midwestern.