Archive - Iul 24, 2010

Localitatea Valea Vinului a fost re-conectată la lume

Florica Dura

 Drumul Judeţean 172 J în localitatea Valea Vinului a fost redat circulaţiei. Felicitări autorităţilor rodnene, firmei MIS Group şi Pompierilor Militari bistriţeni!

Noroc: Un pilot canadian a reuşit să se catapulteze înainte ca avionul să explodeze

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Brian Bews, căpitan şi pilot luptător a fost capabil să se catapulteze cu doar o clipă înainte ca avionul pe care îl pilota să se prrăbuşească în Lethbridge, Canada. El a fost transportat la spital după ce a ajuns la sol cu mai multe răni. Vătămările suferite nu îi pun în pericol viaţa.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Băile Tuşnad

redactia@ziarul-bn.ro


Presedintele Traian Basescu a ajuns, in jurul orei 10.30, la seminarul cu tematica "Europa Centrala - Centrul Europei?", organizat in cadrul taberei studentesti "Tusvanyos 21". Seminarul are loc la Baile Tusnad, in judetul Harghita, scrie HotNews.ro

Lista lui SOV: Mercenarii din presă, partea a II -a. Emilia Şercan, CT Popescu, Andreea Creţulescu, Doru Buşcu, Liviu Mihaiu, Victor Ciutacu şi alţii

preluare Curentul

 Preluăm şi partea II- a a anchetei despre jurnaliştii vînduţi lui Vîntu, publicat de ediţia online a cotidianului Curentul.

Aşa cum am anunţat, astăzi continuăm lista cu jurnaliştii care pozează zilnic în costumul de independenţi, dar care de ani buni sunt racordaţi la banii lui Sorin Ovidiu Vântu.