Archive - Iul 29, 2010

Ioan Holender şi proiectele sale legate de tinerii cîntăreţi din Basarabia

preluare Romanian Global News si you tube arhivă

Intr-un recent interviu acordat Agentiei de presa Bloomberg, Ioan Holender vorbeste despre bilantul sau ca cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena, dar si despre proiectele pe care le are in vedere, printre acestea numarandu-se indreptarea atentiei catre tinerii cantareti din Basarabia, transmite Romanian Global News, care citeaza postul national muzical de radio.

Cristian Preda: Romii nu trebuie confundaţi cu românii. Pedepsirea tuturor românilor prin amînarea aderării la spaţiul Schenghen ar fi absurdă

preluare HotNews.ro

Pedepsirea tuturor romanilor prin amanarea aderarii tari noastre la spatiul Schengen ar fi "absurda si prost vazuta", spune europarlamentarul PDL Cristian Preda intr-un interviu acordat Liberation si citat de Agerpres, comentand intentia autoritatilor de la Paris de a desfiinta taberele ilegale si de a-i expulza pe tiganii din alte tari, care comit infractiuni pe teritoriul Frantei. Cristian Preda califica drept "inacceptabila" restrangerea libertatii de miscare a romilor de catre autoritatile franceze.

Primarul de Beclean: Sîntem surprinşi de mulţimea de oameni care vin la băi la Figa

Florica Dura

După ce trecut o lună de la inaugurarea oficială a Băilor Figa, primarul de Beclean, Nicolae Moldovan, spune că e mulţumit de acest proiect şi surprins de mulţimea de oameni care vin la băi la Figa. Şi că, intenţionează să dezvolte Complexul Băile Figa, astfel încît cei care vin aici să fie mulţumiţi.

Detalii în interviul pe care Nicolae Moldovan l-a acordat pentru ziarul-bn.ro.

Ziua României la Expo 2010

preluare you tube, arhivă

Astăzi este Ziua Naţională a României la Expo 2010, Shanghai, China.