Archive - Feb 13, 2010

Moartea sportivului georgian ridică problema siguranţei la JO de iarnă de la Vancouver. Pista de la Wistler a fost închisă!

redactia@ziarul-bn.ro

 

Potrivit HotNews, sania este cel mai rapid sport pe gheaţa, iar concurenţii din această ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă din Vancouver se vor întrece la Whistler Sliding Centre, pe cea mai rapidă pistă din lume. Dar pe ce loc este siguranţa în sportul în care cea mai mica greşeală poate deveni fatală?

Nicolae Steinhardt, relatarea trecerii la creştinism prin botez. Povestită de însuşi Arhimandritul Mina Dobzeu, basarabeanul care l-a creştinat!

redactia@ziarul-bn.ro

 

 Documentar realizat de TVR Cultural despre convertirea lui Nicolae Steinhardt la creştinism, petrecută în închisoarea Jilava.
"Aveam intenţia să trec la creştinism dar nu venise momentul" îi spune el, ieromonahului basarabean Mina Dobzeu, căruia îi propune să îl boteze. Lucru care s-a întîmplat şi după care, Steinhardt povesteşte în Jurnalul fericirii, starea de beatitudine pe care o trăia, ca urmare a botezului.

Zi mare pentru Direcţia Judeţeană de Sport Bistriţa-Năsăud!

Florica Dura

 

Raoul Zanca, şeful Direcţiei Judeţene de Sport Bistriţa-Năsăud este tare mîndru de faptul că reparaţiile Sălii Polivalente din Bistriţa, au fost finalizate înainte de începerea ediţiei a III - a a Memorialului de handbal pentru juniori, "Ioan Coroban".

Cu suprafaţă de joc nouă şi conformă standardelor, tabelă de marcaj, încălzire şi instalaţie de împrospătare a aerului, şi mobilierul tribunelor recondiţionat, Sala Polivalentă poate găzdi cu succes evenimente sportive de rang naţional şi chiar internaţional.