Archive - Mar 17, 2010

Update : Trupul consilierului Ioan Sighiartău va fi înhumat vineri

Florica Dura

Trupul neînsufleţit al celui care a fost consilierul judetean Ioan Sighiartău va fi înhumat vineri. Slujba de înmormîntare se va oficia la Biserica "Sfanta Treime" de pe strada Trandafirilor, începînd cu ora 13.00.

Prietenii şi cunoscuţii care doresc sa participe la priveghi sînt invitaţi, în această seară, la capela de pe strada Tărpiului, începand cu ora 19.00


Ioan Sighiartău a murit sîmbăta, 13 martie, în urma unui infarct miocardic, suferit pe cînd se afla în concediu, în Egipt, cu soţia sa, Mărioara.

Update: 18 martie, ora 12:

Ruşine pentru mass-media manelizata din Romania !

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie

Titlul şi textul acestui material nu ne aparţin. Nouă ne aparţine exclusiv demersul publicării acestui adevărat manifest care circulă pe internet de mai multe zile , şi, azi dimineaţă a ajuns, şi la noi. Singura intervenţie pe care am operat-o este completarea cu diacritice a titlului dat de iniţiatori.

Redacţia: ziarul-bn.ro

Ruşine pentru mass-media manelizata din Romania !

Gelozia înseamnă iubire?

Andreea Sandra

 “Gelozia: acel Dragon care nimiceşte iubirea sub pretextul că o menţine vie.”
(Havelock Ellis)

 

Rezultatele finale obţinute de elevii bistriţeni la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare care s-au desfăşurat sâmbătă la Bistriţa

comunicat de presă

Aproape 850 de elevi bistriţeni participat în data de 13 martie la faza judeţeană a patru olimpiade şcolare, la disciplinele: Geografie, Istorie, Limba Latină şi Matematică. Dintre aceştia, doar câţiva au reuşit un rezultat favorabil care să le asigure participarea la faza naţională a acestor concursuri. Iată elevii care s-au clasat pe primul loc:
Geografie
– clasa a VIII-a - Locul I - Petrican Melisa – Şcoala Generală nr.4 Bistriţa – nota 9,60

Format 8, no comment

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Cu o declaraţie extrem de originală a lui Ştefan Călărăşanu


Artişti prezenţi în expoziţie: Ştefan Călărăşanu, Adrian Chira, Marian Coman, Maxim Dumitraş, Mihai Perc, Alexandru Păsat, Iosif Tasi Tajo, Cristian Târnovan, adică  Format 8, galeria Kromart, 11 martie 2010 la Mall Tîrgu Mureş... 
 

Finanţare de 2 milioane de euro pentru reabilitarea Colegiului Andrei Mureşanu

Florica Dura

Ieri, la Primăria Bistriţa, în Sala de Şedinţe, primarul Ovidiu Creţu a semnat din partea executivului municipal, contractul de 2 milioane de euro, prin intermediul căruia, corpul vechi al Colegiului Andrei Mureşanu, va fi reabilitat şi modernizat. Din partea liceului bistriţean a vorbit directorul acestei unităţi de învăţămînt, Camelia Tabără, în calitate de beneficiar, şi potrivit căreia, actul de învăţămînt pe durata celor doi ani în care clădirea va fi reabilitată nu va avea de suferit.