Archive - Mar 26, 2010

Primarul invită bistriţenii să pună mîna la ecologizarea pădurilor din jurul oraşului

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

 
În atenţia cetăţenilor municipiului Bistriţa,

Plombarea gropilor pe centura Bistriţei începe luni

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

Potrivit comunicatului, remis presei de Prefectura BN, joi, 25 martie 2010, la sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Bistriţa-Năsăud, a avut loc o întâlnire de lucru în vederea începerii lucrărilor de reparaţii şi plombare a gropilor existente pe Drumul de Centura a Municipiului Bistriţa.

Apa dulce, cea mai importantă resursă a Pămîntului! Episodul III

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Lucruri importante, pe care nu le ştim, şi le putem afla prin intermediul acestui episod din documentarul BBC despre rezervele  apă dulce de pe Pămînt.

 

 

Symantec: cele mai multe atacuri informatice sînt lansate din China şi România

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, care citează Symantec, Statele Unite nu mai sînt ţara de unde se lansează cele mai multe atacuri informatice.

Producatorul american de soluţii de securitate susţine în ultimul său raport ca majoritatea adreselor de IP de unde sunt lansate aceste atacuri se afla în China, urmată de România şi apoi de SUA.

Symantec a observat că rata acestor atacuri a scazut în SUA de la 33,6% la 13,8% din totalul atacurilor  înregistrate. SUA trece astfel pe locul al treilea. Pe primul loc este China cu 28,2%, urmată de România cu 21,1%.

Năsăud de Buna Vestire: Blocaje auto, capre, miei, grîne, cai şi cîini de vînzare!

Florica Dura

Ce se mai vinde în tîrg la Năsăud? De la capre, oi, cai, viţei, hamuri, grîne, straifuri, pînă la mici şi cîini, ţăranii, marcaţi de sărăcie încearcă să supravieţuiască în această perioadă de criză grea.

 

detalii în film