Archive - Mar 9, 2010

Guvernul a decis declasificarea ultimelor documente din dosarul Revoluţiei

redactia@ziarul-bn.ro

 

 
"Am decis astăzi declasificarea ultimelor documente din dosarul Revoluţiei din decembrie 1989", a anunţat prim-ministrul Emil Boc la finalul şedinţei de guvern de marţi, 9 martie 2010. Premierul a precizat că documentele vor fi publicate în Monitorul Oficial şi vor putea fi consultate de toate părţile interesate.

DNA a cerut ministrului Justiţiei, arestarea lui Cătălin Voicu

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 

Potrivit HotNews.ro,  DNA a înaintat ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, solicitarea de sesizare a Senatului pentru a cere arestarea senatorului Cătălin Voicu.

Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii, în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată, precizează DNA, într-un comunicat de presă.

Update : Agenţii economici sînt invitaţi la Prefectura BN

Florica Dura

 

 Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a invitat agenţii economici din judeţ, astăzi, 9 martie 2010, pentru o informare privind facilităţile de care ar putea beneficia, în cazul în care vor dori să creeze locuri de muncă, potrivit unui comunicat remis presei. Cu această ocazie, reprezentanţii firmelor care activează pe teritoriul judeţului BN, prezenţi la reuniunea de informare, sînt invitaţi să îşi facă publice problemele cu care se confruntă în această perioadă de criză, reiese din materialul citat.

 Update : 10 martie ora 9.50.

Revoluţia ONG, un raport al ilegalităţilor comise în ariile protejate de mai marii zilei!

Florica Dura

 

Într-un comunicat remis presei, astăzi, 9 martie, ONG-ul Agent Green, invită jurnaliştii să participe la o conferinţă de presă denumită "Revoluţia ONG", ce va avea loc la ora 1, şi în care vor fi făcute publice rezultatele investigaţiilor în arii protejate, ca urmare a ilegalităţilor comise în zone protejate şi care, concretizate în 8 plîngeri penale şi o atenţionare depusă la Comisia europeană.
Alături de activiştii Agent Green, la întîlnirea cu presa vor mai participa, Grupul Milvus, WWF şi Societatea Carpatină Ardeleană.

 

 

Miliardarii din spatele relaţiei România - Republica Moldova

redactia@ziarul-bn.ro
preluare

 

Potrivit ediţiei online a cotidianului România Liberă "Relatiile dintre Romania si Republica Moldova nu vor putea ocoli interesele oligarhilor din aceasta tara.

» Miliardarii moldoveni isi datoreaza succesul, in principal, legaturilor stranse cu puterea sau cu fostul KGB.

» Cei mai cunoscuti oligarhi de peste Prut sunt Oleg Voronin si Chiril Lucinschi, fiii unor fosti presedinti, precum si fostul premier Ion Sturza.