Archive - Mar 19, 2010

Memoriile lui Adrian Marino prezentate la Bistriţa, de Vasile Gogea

Florica Dura

Miercuri 17 martie 2010, la librăria Nicolae Steinhardt din Bistriţa, scriitorul Vasile Gogea a prezentat cartea lui Adrian Marino, apărută în februarie la Editura Polirom, "Viaţa unui om singur".

 

detalii în film

 

Muzică inspirată - Vangelis - 1492 Cuceritorii Paradisului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Puterea gîndului - Legea atracţiei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Reţeta succesului este armonia interioară. Acesta e mesajul acestui film documentar care vă poate şoca, şi în acelaşi timp vă poate salva!

Pildă despre curăţenia ...în viaţă!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie

 La un bătrân călugăr, a venit într-o zi un tînăr pentru a se spovedi şi a-i cere sfat. Din vorbă în vorbă, tânărul îi spuse:

-Părinte, sunt un om destul de rău. As vrea să mă schimb, dar nu pot. Am încercat să mă schimb dar nu am putut. Totusi eu sper că după ce voi mai creşte, voi putea să mă schimb, nu-i asa?

-Nu, i-a răspuns bătrânul. Vino cu mine!

L-a dus pe tânăr în spatele chiliei, unde începea pădurea, si i-a spus:

-Vezi acest vlăstar?

-Da, părinte!

-Smulge-l!

Steinhardt : Arheologia regăsirii - episodul plecării la Domnul

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Documentar realizat de TVR Cultural şi preluat de pe you tube, în care clericii care au avut un rol hotărîtor în creştinarea lui Nicolae Steinhardt, Iustinian Chira şi Mina Dobzeu, vorbesc despre trecerea acestuia la viaţa veşnică.

 

Smochinele, surse de calciu şi potasiu

redactia@ziarul-bn.ro

 Util pentru sănătate:

Smochinele au cel mai mare conţinut de fibre dietetice dintre toate fructele, alunele sau vegetalele uzuale. Conţinutul de fibră dietetică este cu 40% mai mare decît al pieliţei stafidelor, şi cu pîna la 1000% mai mult calciu decît alte fructe obişnuite. La greutate egală, au un conţinut de calciu chiar mai mare decît al laptelui integral.

Primarul oraşului Sîngeorz Băi, spune că nu sînt bani pentru plata asistenţilor personali

Florica Dura

Primăria Sîngeorz Băi se confruntă cu grave probleme financiare din cauza crizei economice, spune edidul şef al acestui oraş, Roland Venig.

Nu e poantă de 1 aprilie, dar, la această dată vom face ultimele plăţi salariale către asistenţii personali, ai persoanelor cu handicap. După această  dată, nu mai avem banii să acoperim nici măcar indemnizaţiile.

Bursa Locurilor de muncă, martie 2010

Florica Dura
Sute de persoane s-au grăbit astăzi la prima ediţie din acest an a Bursei Locurilor de muncă, organizată de AJOFM Bistriţa Năsăud. vom reveni cu amănunte