Archive - Mai 23, 2010

Pogorîrea Sfîntului Duh - Rusaliile

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Sinaxar

Despre teamă şi curaj! Un subiect cu peste 4000 de accesări!

Andreea Sandra
preluare you tube

 O alegere grea.

Cardul nostru cel de toate zilele

preluare you tube

 Asta ne aşteaptă!?

Sfîrşitul lumii, varianta veselă

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie

 In anul 2010, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit inntr-o tara cunoscuta,  si-i zice:
- Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile!

O lecţie de încredere în forţele proprii, de la...o fetiţă, pe nume Jessica

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Cea mai tare lecţie de pozitivare!

Enigma 2012, episodul V

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Gauri de vierme, extracorporalitate, cordonul argintiu, ADN, glanda pineală şi rolul ei, sînt doar cîteva dintre subiectele abordate de către David Wilcok, omul care potrivit unor voci autorizater fi încarnarea lui Edgar Cayce, celebrul  mediu american, ce călătorea în trecut şi viitor, în timp ce se afla în stare de transă.

Poveştile miraculoase ale supravieţuitorilor accidentului aviatic din India

preluare HotNews.ro si Russia Today

Potrivit HotNews. ro care citează AFP şi Russia Today, şapte pasageri au reusit sa supravietuiasca accidentului aviatic de sambata din Mangalore, in care au murit 159 de persoane, intre care 19 copii, in ciuda faptului ca, in urma prabusirii, aeronava a explodat. Supravietuitorii si martorii au povestit ca initial aeronava a aterizat normal, insa de pe pista a plonjat violent in lateral intr-o padure, pana la un lac, potrivit Daily Telegraph.

Vă puteţi imagina cum ar arăta astăzi România dacă ar fi condusă de Corneliu Coposu? Interviu document, preluat de pe site-ul jurnalistului Mihnea Măruţă

redactia@ziarul-bn.ro

 Interviu-document: Corneliu Coposu, primăvara lui 1991
Corneliu Coposu ar fi împlinit astăzi 96 de ani. În memoria sa, public pentru prima dată pe internet interviul integral pe care mi l-a acordat în primăvara lui 1991. Reascultând caseta, mi-am amintit simplitatea preşedintelui PNŢ şi respectul pe care mi l-a arătat mie, un aspirant la statutul de ziarist care nu împlinise 22 de ani.