Archive - Mai 19, 2010

Prima repetiţie la Oslo a Paulei Seling şi Ovi

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Succes!

Prostituţie...în folosul comunităţii

redactia@ziarul-bn.ro

 Potrivit comunicatului remis presei de Jandarmeria Bistriţa, două prostituate din judeţ, trebuie să presteze 225 de ore de muncă în folosul comunităţii, deoarece nu şi-au plătit amenzile în valoare de 31.100 lei.

Mitingul din Piaţa Victoriei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro, si you tube

 

Potrivit HotNews. roProtestul impotriva masurilor de austeritate organizat miercuri de marile centrale sindicale in Piata Victoriei s-a incheiat. Manifestantii - 50.000, potrivit organizatorilor, 30.000, dupa estimarile Jandarmeriei - au parasit piata, dar sindicalistii ameninta cu declansarea unei greve generale in 31 mai. Protestul, la care au asistat aproape 1.200 de politisti si jandarmi, a fost foarte bine organizat, astfel incat nu s-au inregistrat incidente deosebite.

BBC : În cabina de pilotaj, în timpul accidentului de la Smolensk, se aflau persoane străine

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Potrivit ediţiei online a BBC News, ancheta a confirmat faptul că echipajul avionului ce s-a prăbuşit la 10 aprilie lîngă Smolensk şi în care se afla elita Poloniei, condusă de preşedintele Leck Kaczznski, a fost  avertizat în mod repetat despre vreme proasta, şi că vizibilitatea este scăzută.

Ancheta, care a fost realizată de către un comitetl  interstatal al fostei Uniuni Sovietică, a exclus un eventual atac terorist, explozie sau incendiu la bordul aeronavei.

FĂTU OVIDIU - Biografie sportivă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare de pe site-ul Direcţiei Judeţene de Sport BN


S-a născut la 18 aprilie, 1974, la Bistriţa, scrie site-ul dsj BN De la 12 ani incepe sa practice halterele, primul sau antrenor fiind Chivu Constantin, iar prima legitimare la CSM Bistrita.

Din palmaresul sau sportiv: campion mondial de juniori (Indonezia, 1994), triplu medaliat la CE de juniori (de doua ori bronz, in 1993, o data argint in 1994), participant la CM de seniori (China, 1995), locul 6 la CE de seniori in 1996, locul 10 la Jocurile Olimpice de la Atlanta, 1996.

Roubini: Grecia este doar vîrful icebergului. E nevoie de reforme radicale

Potrivit HotNews.ro. care îl citează pe economistul Nuriel Roubini, şi ATP, criza din Grecia nu este decat ''partea vizibila a icebergului'', avand in vedere ca multe tari cu economie dezvoltata se confrunta cu problema acumularii de datorii publice, a avertizat acesta, marti la Londra.,  AFP. Roubini este unul dintre expertii care au prezis criza creditului si care va sosi in curand si in Romania.

Jon Secada, concertează astă seară la Sala Palatului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Pentru cei  care ca şi mine nu vor fi acolo, o melodie superbă, preluată de pe you tube:  Angel!

Să ne cunoaştem mai bine: cuţitul la os şi munca obligatorie

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă


În tot acest regim de tristă mânie care s-a instaurat odată cu vestea că nu suntem în stare să ne întreţinem nici măcar părinţii şi bunicii pensionari, avem şi motive de optimism. Un optimism amar, fără îndoială, dar care, tratat înţelept, ne-ar putea aduce profit pe termen lung. Există ceva mai de folos unui om, darmite unui popor, decât să descopere adevărul despre metehnele sale, să se cunoască pe sine şi, astfel, să poată începe reconstrucţia?