Archive - Mai 13, 2010

Asăzi Creştinătatea celebrează Înălţarea Domnului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Clik aici pentru a asculta şi Catavasiile Înălţării Domnului!

Construcţia campusului de la "Rebreanu" a debutat cu scoaterea tuilor

redactia@ziarul-bn.ro

Jurnal : 13 mai 2010 

Pînă la această oră s-au adunat 500 de semnături în sprijinul ideii de a păstra terenul de iarbă din incinta Liceului Liviu Rebreanu. Campania de adunare a semnăturilor necesare pentru promovarea în CL Bistriţa a unui proiect de hotărîre care să permită păstrarea terenului de iarbă, este în plină desfăşurare. Din toate colţurile lumii, foştii elevi ai liceului scriu e-mailuri şi trimit proteste la Primăria Bistriţa pentru stoparea distrugerii terenului de iarbă, care a devenit, alături de clădirea liceului, un simbol, pentru cei care au învăţat aici.

Tehnicianul, un extraordinar film de scurt metraj, alternativa la televizoarele "stricate"

redactia@ziarul-bn.ro

"Pentru al şaselea an la rând, National Film Board (NFB) – un fel de CNC al Canadei, dar mult mai viu şi mai adaptat vremurilor decât al nostru – organizează o competiţie online de scurtmetraje, în parteneriat cu secţiunea Short Film Corner a Festivalului de la Cannes şi cu Youtube", zice Mihnea Măruţă pe blogul lui.

Noi am ales Tehnicianul. 

Regizorul filmului:Simon Olivier Fecteau, lunginea peliculei 7 minute şi 35 de secunde, ţara de origine, Canada.
 

Consilierii au votat împotriva centurii de sud. Reabilitarea DJ 151 a început pe toate cele patru tronsoane. MODIFICARI: Se schimbă destinaţia centrului Alzheimer? Scrisori pentru alesul nostru

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Consilierii au votat impotriva centurii de sud 

Consilierii locali s-au intalnit in aceasta seara in sedinta extraordinara. Un singur proiect s-a aflat pe ordinea de zi a sedintei, una cu discutii lungi si aprinse. Este vorba de traseul pe care il va avea centura Bistritei, mai exact, daca se va construi sau nu centura de sud a orasului. La sedinta au participat si aproximativ 40 de cetateni, majoritatea dintre acestia locuind in zona pe unde va trece centura de sud. Acestia s-au declarat impotriva construirii centurii de sud.