Archive - Mai 30, 2010

In A Moment Like This, cîntecul cu care a participat Danemarca la Eurovision

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Şi care, ca şi cel al României, este deja HIT!

Dezastrul ecologic din Golful Mexic: Operaţiunea Top Kill a eşuat. Factura BP se apropie de un miliard de dolari

preluare HotNews.ro

British Petroleum (BP) a anutat sambata esecul si abandonarea operatiunii "Top Kill" de colmatare a putului de petrol din Golful Mexic, potrivit Reuters. Procedura "top kill", care consta in injectarea de fluide de foraj in put, la aproape 1.600 de metri adancime, nu a reusit sa stopeze scurgerile de petrol, a explicat Doug Suttles, director de operatiuni al BP.

Clujul, sub pătura TIFF: “Arătaţi-ne filmuuul!”

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă


Aseară, mi-am iubit oraşul. M-am simţit un om civilizat, bucuros că locuieşte la Cluj. Totul a fost atât de prietenos, de firesc, de normal, încât fiecare amănunt mi-a picat bine, chiar şi tânărul voluntar care m-a rugat politicos să nu mai fac fotografii după ce începuse filmul.

Vorbesc despre deschiderea oficială a TIFF-ului, organizată pentru prima dată în piaţa din centrul oraşului, acolo unde niciunul dintre noi nu mai stătuse pe întuneric să vadă un film şi să râdă.

Ministrul Educaţei: Bacalaureatul se va desfăşura normal luni în toate cele 1.400 de centre din ţară

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, proba de limba straina a bacalaureatului, la care urmeaza sa participe 200 de mii de elevi, se va desfasura normal, luni, in toate cele peste 1.400 de centre din intreaga tara, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, in urma videoconferintei cu inspectorii scolari judeteni. Potrivit ministrului, citat de Agerpres, inspectoratele scolare au raportat ca deficientele intampinate pana acum au fost rezolvate.

Timpul înfloririlor

Florica Dura
preluare you tube

Astăzi, crini!

Sfîntul Arsenie Boca - Învăţături întru Hristos

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

"Omul se roagă de Dumnezeu să-l scape de necazuri şi Dumnezeu se roagă de om să-şi schimbe purtările. Socotiţi acum care de cine să asculte mai întâi? Chemarea aceasta mai aspră o face droaia de necazuri şi nenorociri, strâmtorări şi năpaste, vrajbe între oameni, bătaie între părinţi şi copii, războaie şi vărsare de sânge, pagube, beteşuguri, seceta şi foametea, şi tot felul de pustiiri, ce nu s-au pomenit: toate, urmări şi plată îndesată pentru purtare şi pentru lipsa de minte, că oamenii nu vor să înţeleagă la ce îmblăteală de necazuri îi duce iubirea de păcate".

Germania, locul I la Eurovision! Pur şi simplu Lena!

Florica Dura

 O fetişcană de doar 18 ani, Lena, a obţinut premiul I pentru nemţi. Şi cîntecul ei face ravagii în Europa!

Eurovision 2010! Paula Seling şi Ovi au obţinut locul III pentru România! Germania s-a clasat prima!

redactia@ziarul-bn.ro

 Piesa României, un hit! Bravo!