Archive - Mai 7, 2010

Enigma 2012, episodul III

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

  2012: Tragedie, Înălţare sau doar un alt an ? David Wilcock expune foarte multe secrete: ADN, ştiinţa conştiinţei, găuri de vierme, călătorii prin porţi stelare, geometria sacră, timpul tridimensional, calendarul maiaş şi multe altele.

ZIUA EUROPEI în sportul bistriţean

redactia@ziarul-bn.ro


Directia pentru Sport a Judetului Bistrita-Nasaud impreuna cu Asociatia Judeteana de Atletism a organizat azi 07 mai 2010 incepand cu orele 10:00, pe pista Stadionului Municipal, cu ocazia zilei Europei si a Zilei Mondiale a Atletismului, o serie de probe atletice (80 de metrii plat, 150 de metrii plat si 1000 de metrii plat) pentru elevii de gimnaziu nelegitimati, baieti si fete, scrie site-ul djs.

Reprezentanţii României la Eurovision 2010 vor concerta la Sala Radio înainte de plecarea la Oslo

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Fundatia Pheonix Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la editia din acest an a concursului Eurovision, vor concerta sambata, 15 mai, la Sala Radio din Capitala, informeaza Fundatia Phoenix., citată de HotNews.ro Evenimentul, intitulat Oslo, venim!, va beneficia de prezenta unor invitati precum Dan Teodorescu, Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Directia 5, K1 & Felicia Filip, Cornelia si Lupu Rednic, Mircea Rusu Band, Nicola.

Radu Moldovan îl acuză pe prefect că "drenează" bani publici. Ioan Oltean, doctor în ştiinţe administrative. Şedinţă extraordinară pe tema şoselei de centură a Bistriţei. Alba Neagra şi criza

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: 
Radu Moldovan il acuza pe prefect ca "dreneaza" bani publici

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, acuza Prefectura ca "dreneaza" banii publici catre o fundatie particulara. Conform pesedistului, s-au trimis adrese catre primariile din judet, cu antetul Prefecturii, prin care ii invita pe contabili si secretari sa participe la cursuri de formare la Baile Felix.

 

 

Vasile Blaga: Promit că pe 27 martie 2011 vom intra în spaţiul Schengen

redactia@ziarul-bn.ro

Ministrul Administratiei, Vasile Blaga, a spus, vineri ca le promite romanilor ca in 27 martie anul viitor tara noastra va intra in spatiul Schengen si ca Romania va incerca, printr-un plan de masuri prioritare, sa indeplineasca toate conditiile de aderare inca din decembrie 2010, transmite Mediafax, citat de HotNews.ro