Archive - Iul 12, 2010

Bistriţa: Motociclist accidentat în intersecţie

Florica Dura

 Un tînăr motociclist a fost accidentat uşor în urma impactului cu o maşină, a cărui şofer se pare că, nu a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut în Bistriţa, astazi la prînz, în intersecţia străzii General Grigore Bălan cu Ştefan cel Mare.  Din fericire, tînărul a scăpat doar cu cîteva julituri şi cu traumă de impact. Şoferul maşinii cu care acesta s-a colizionat nu consumase bauturi alcoolice. Poliţiştii rutierişti fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului, cît şi culpa producerii acestuia.

Colibiţa Bike Festival

Florica Dura


DSJ-BN organizează în colaborare cu Primăria Bistriţa-Bîrgăului, "COLIBIŢA BIKE FESTIVAL”.

Noaptea bucuriei la Madrid!

preluare you tube

 Spania a cîştigat pentru prima oară Cupa Mondială la Fotbal!

Emil Boc: Dacă vom găsi o alternativă la creşterea TVA şi acea măsură va putea fi aprobată de Parlament, se va face

redactia@ziarul-bn.ro


​"Daca vom gasi o alternativa la cresterea TVA, si acea masura va putea fi aprobata de Parlament, se va face", a declarat, duminica, la Tulcea, premierul Emil Boc. "Lucram la foarte multe scenarii, pana la finalizarea bugetului pe 2011", a admis primul ministru, care spune, insa, ca "Impozitarea pensiilor nu acopera majorarea TVA, trebuie gasite si alte masuri"scrie HotNews.ro

Eclipsa de soare de aseară a fost vizibilă doar în Pacificul de Sud

preluare you tube. Film realizat de National Geografic

 În timpul meciului de fotbal dintre Spania şi Olanda, s-a desfăşurat penultima eclipsă din 2010. De data asta de Soare. Eclipsa a putut fi văzută doar în Insula Paştelui. Fenomenul ceresc a început la ora 21.15 (ora României) la circa 700 de km sud-est de Tonga, ajungand în Insula Paştelui la ora 23.11 (ora României).

Cîteva mii de persoane au asistat la producerea fenomenului ceresc în Insula Paştelui, America de Sud.

Incident hazliu la Campionatul Mondial

preluare you tube

 Jimmy Jump încercînd să fure World Cup!! 2010!

Lucrări de 117 milioane lei în 11 comune din judeţ. Fonduri europene pentru încurajarea activităţilor turistice. 10 la sută din contoarele de gaz au probleme. Parlamentul, curs facultativ?

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews:  Lucrări de 117 milioane lei în 11 comune din judeţ

Peste 117 milioane de lei vor intra in urmatoarea perioada in judetul Bistrita-Nasaud, ca urmare a semnarii unor contracte vizand renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale.