Archive - Iul 14, 2010

Guvernul a eliberat din funcţie 17 secretari de stat şi 35 de subprefecţi. Economia la buget va fi de pînă la 5 milioane de euro

Guvernul a redus numarul de posturi de secretari de stat si a subprefectilor, scrie HotNews.ro "Am decis ca din 57 de secretari de stat, din care 7 posturi vacante, sa ramana 32. Am semnat deciziile de eliberare din functie pentru 17 secretari de stat si doi subsecretari de stat. Eliberarea unui post de la Ministerul Administratiei si Internelor se va putea face dupa aprobarea in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

Zilele Bistriţei - Program

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Vineri, 16 Iulie

Sala de şedinţă a Consiliului Local Bistriţa
Ora 10.00 – 11.00 – Deschiderea oficială a Zilelor municipiului Bistriţa
Ora 11.00 – 11.15 – Inaugurarea ceasului din turnul Bisericii Evanghelice – oferit municipiului Bistriţa de către HOG Bistritz - Nosesn
Ora 11.30 – 12.30 – Primirea delegaţiilor străine de către primarul municipiului Bistriţa – Zielona-Gora, Besançon, HOG Bistritz - Nosesn

Dacă tot a venit vara...

preluare you tube

Documentar şocant. Aceşti oameni au fost în moarte clinică şi au văzut iadul! Episodul II

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

"Există o lume spirituală ? Există lumea de dincolo ? Există Dumnezeu ? Există demoni ? Există iadul ?

Aceşti oameni au fost în moarte clinică şi descriu
în detaliu experienţele de care au avut parte".

Bistriţa din avion

comunicat de presă

 
În zilele de 17 şi 18 iulie 2010, în cadrul manifestărilor prilejite de Zilele muncipiului Bistriţa, Aeoclubul Euroairbis organizează un miting aviatic, potrivit comunicatului remis presei de Primăria Bistriţa.
Sâmbătă 17 iulie, la ora 11 va avea loc festivitatea de inaugurare a aerodromului situat lângă dealul Cocoş, în viitorul centru sportiv şi de agrement Wondeland. Între orele 12 – 15 participaţii la meetingul aviatic vor face o demostraţie aeriană iar de la ora 15.30 vor urma 3 ore dedicate zborului liber cu pasageri.

Prefectul Florian a pregătit lista neagră de concedieri. CJ Bistriţa-Năsăud a preluat Spitalul Judeţean. 10 elevi întorşi din străinătate vor să îşi continue studiile la Bistriţa. Peste 1.100 de candidaţi dau concurs de titularizare

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Prefectul Florian a pregătit lista neagră de concedieri

 Cristian Florian a intocmit o lista cu persoanele care vor fi disponibilizate, ca urmare a reducerilor cheltuielilor de salarizare cu 25%. Lista cu angajatii Prefecturii care vor fi concediati va fi trimisa la Ministerul Administratiei si Internelor, care va avea ultimul cuvant in acest sens.

 

Traian Băsescu a trimis CCR o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii de funcţionare a ANI

preluare HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu a trimis, marti, presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, o sesizare de neconstitutionalitate in legatura cu Legea privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.


Textul integral al sesizarii trimise CCR de seful statului:

Mădălina Manole a murit

preluare you tube şi HotNews.ro

Potrivit HotNews.ro Artista Madalina Manole a murit miercuri, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Potrivit televiziunilor de stiri, artista s-ar fi sinucis. Tragedia s-a petrecut la ora 6.30, la locuinta sa din localitatea Otopeni, iar cel care a anuntat serviciile de urgenta a fost sotul artistei.

UPDATE Potrivit anchetatorilor, artista a lasat un mesaj de adio pe telefonul sotului sau, insa familia nu doreste sa dezvaluie continutul acestuia.