Archive - Iul 27, 2010

Sătenii din Anieş în pericol din cauza resturilor de lemne care zac pe malurile pîraielor ce coboară din Munţii Rodnei

Florica Dura

 La recomandarea Prefecturii BN, autorităţile de protecţie a mediului, şi un reprezentant al ITRSV BN au hotărît astăzi într-o şedinţa ca Anieşul Superior şi Valea Cepelor să fie curăţate de resturile lemnoase care zac pe marginea acestora, de mai multă vreme, şi care, la fel ca în cazul Valea  Secii, ar putea fi antrenate de  o eventuală viitură, şi produce distrugeri gospodăriilor localnicilor din Anieş, a declarat şeful APM BN, Ştefan Mureşan.

Guvernul României nu doreşte să discute problema DN 66A Cămpuşel - jud. Hunedoara, 27 iulie 2010

preluare site Agent Green

 Acţiunea de protest a Agent Green, poate fi vizionată în clipul postat pe you tube, şi în care preşedintele aceste organizaţii nonguvernamentale, Gabriel Păun,  argumentează motivaţia demersului început joia trecută.

Mai multe organizatii solidarizeaza cu tabara de rezistenta pentru stoparea drumului

…ziariştii-fătălai vs. Jurnalismul ca vocaţie

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu

 Un text pentru care ne scoatem pălăria! Si pe care nu îl putem ilustra decît cu aceste imagini, preluate de pe you tube. 

…va impartasesc un “secret” – am probleme de identificare in forum externum. In ziua de astazi trebuie sa raspunzi, fara sa clipesti, la intrebarea, simpla in aparenta, “ce esti?”Nu poti raspunde, simplu – “sunt om“. A fi om nu mai multumeste/defineste pe nimeni. Traim intr-o vreme a specializarii, o vreme a cutiutelor, cu etichete scrise clar, cu majuscule, pentru a evita confuziile. Lumea nu asteapta vreo filosofare, ci un raspuns transant: “Sunt fierar, doctor, poet, s.a.m.d”.

Update: S-a găsit cutia neagră a elicopterului prăbuşit în Bucegi

preluare HotNews.ro si TVR

Update: 28 iulie. ora 13.30

Miercuri: Echipele de cautare au descoperit cutia neagra a elicopterului israelian prabusit, luni, in apropierea localitatii brasovene Fundata ("Coltii Tapului") - informeaza site-ul israelian Orbita.co.il. Potrivit Haaretz, cutia neagra a fost trimisa in Israel, pentru decodificare. Unii experti israelieni sustin ca accidentul ar fi fost provocat de o eroare de pilotaj, survenita in conditii meteo dificile.

Pămîntul - un regat al vieţii

preluare you tube