Archive - Iul 5, 2010

Update: Accident aviatic pe Aerodromul din Tuzla: 12 morţi şi doi răniţi grav. Comandantul Şcolii de la Boboc se numără printre victime

preluare HotNews.ro si you tube

 


Un aparat de zbor de tip AN 2 s-a prabusit, luni dupa-amiaza, pe Aerodromul de la Baza Militara din Tuzla (judetul Constanta), in timpul manevrelor de decolare.
Numarul mortilor in accidentul aviatic de pe aerodromul Tuzla s-a ridicat la 11, dupa ce intre fiarele contorsionate ale avionului a mai fost gasit trupul neinsufletit al unei persoane, a declarat medicul coordonator al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, Marian Beciu. Anterior ministerul Apararii anuntase 10 morti si 3 raniti.

Persoanele decedate au murit carbonizate.

Vi-l mai amintiţi pe Nick Vujicic? Omul fără mîini şi fără picioare? Ei bine, în aprilie, va ţine o conferinţă motivaţională la Bucureşti

preluare you tube

 Fără mîini, fără picioare, şi fără limite!!! VIAŢA MERITĂ TRĂITĂ: spune Nick Vujicic. El s-a născut cu sindromul Tetra- Amelia, şi cu ajutorul părinţilor şi multă, multă voinţă a reuşit să-şi învingă soarta şi să devină un om fericit!

Potrivit cotidianului evz.ro, Nick se va afla în luna aprilie la Bucureşti, unde va ţine o conferinţă motivaţională.

Muzica face rating, şi nu numai! Sacral Nirvana - Oliver Shanti - Japan

preluare you tube

Muzică superbă, natură şi arhitectură...Armonie!

Podul de la Dorneşti s-a rupt înainte ca preşedintele Băsescu să ajungă în zonă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Podul de la Dorneşti, peste rîul Suceava, s-a rupt complet, luni dimineaţa, chiar înaintea sosirii preşedintelui Traian Băsescu, informeaza Agerpres, citat de HotNews.ro

Pila 3 a podului de pe DN 17A, grav avariat de viitura de săptămîna trecută a cedat, iar acesta s-a rupt practic în două, scrie sursa citată.

HotNews.ro, informează că, 125 de militari lucrează la construirea unui pod de pontoane peste rîul Suceava. HotNews.ro

Spectacol floral în Munţii Rodnei, văzut de Lucian Petru Goja şi mediatizat de eMaramures.ro

redactia@ziarul-bn.ro

 Vă recomandăm acest reportaj bogat ilustrat cu imagini, realizat de băimăreanul L. P Goja.


e-maramures.ro Rt 24 din 29 06 10 de Sf.Apostoli Petru si Pavel , cu fam. Kelemen, Brena si eu (Saua Stiol-L.Stiol-Saua Gargalau-Muntele Cailor-Culmea Musceta)

Poveste cu tîlc

primim la redacţie


Moses Mendelsson, bunicul cunoscutului compozitor german, a fost departe de a fi un bărbat chipeş.Pe lîngă faptul că era mic de statură, mai avea şi o cocoaşă grotescă.
Într-o zi el se duse în vizită la un negustor din Hamburg care avea o fată încîntătoare pe nume Frumtje. Moses se îndrăgosti nebuneşte de ea ,însă Frumtje simţea numai repulsie la vederea înfîţişării lui nefericite.

Sculptură în andezit, la Gărîna

redactia@ziarul-bn.ro

La Gărîna, în Banat, se desfăşoară primul simpozion internaţional de sculptură în andezit din România, în perioada 20 iunie-18 iunie.
Participă sculptorii: Ştefan Călărăşanu-România .Maxim Dumitraş-România, Nagi Fareed-Egipt, Nicolae Fleissig-Franţa, Yoshin Ogata-Japonia, Gheorghe Zărnescu-România.


O nouă avertizare cod galben de ploi şi vijelii, valabilă pînă diseară la ora 23.00

redactia@ziarul-bn.ro

Administratia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben pentru intervalul orar 9.00 - 23.00, cînd se vor înregistra ploi, grindină şi vijelii.

În Moldova, Maramureş, estul Transilvaniei, nord-estul Munteniei, nordul Dobrogei şi în zona Carpaţilor Orientali (inclusiv Carpaţii de Curbură) instabilitatea atmosferică va fi ridicată (averse, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vîntului cu aspect de vijelie). Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Toner de 3 miliarde la finanţele bistriţene. Promovabilitate de 58,9 la sută la bacalaureat. Prefectura strînge ajutoare pentru sinistraţi. Mai sunt locuri la Liceul de Muzică

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Toner de 3 miliarde la finanţele bistriţene

 Directia Finantelor Publice Bistrita-Nasaud a achizitionat in primele sase luni ale acestui an cartuse toner a caror valoare depaseste trei miliarde de lei vechi.