Archive - Iul 6, 2010

Update: Comisarul european pentru ajutor umanitar vizitează astăzi zonele inundate din România. O însoţeşte ministrul internelor

preluare HotNews.ro

Update: vineri 8 iulie, 2010, ora 10.15

Potrivit comunicatului remis presei de Biroul de PR al MAI, ministrul Vasile Blaga o va însoţi astăzi pe Kristalina Georghieva, comisarul european pentru cooperare internaţionala, ajutor umanitar şi răspuns la situaţii de urgenţă, în vizita pe care o va face în zonele inundate din România. Concluziile comisarului european vor putea fi cunoscute la conferinţa de presă, programată pentru ora 18.00, informează documentul citat.

 

 

La Prefectura BN s-a semnat protocolul de preluare a spitalelor de către primării. Spitalul din Bistriţa mai aşteaptă

comunicat de presă

Marţi, 6 iulie 2010, la sediul Instituţiei Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud, a avut loc o întâlnire de lucru privind semnarea protocolului de predare – preluare între Direcţia de Sănătate Publică BN şi autorităţile publice locale în vederea transferului managementului asistenţei medicale ale unităţilor sanitare publice din judeţ, informează Cancelaria Prefectului de BN în comunicatul remis presei.

Sfinţia Sa, Dalai Lama, împlineşte astăzi 75 de ani

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 La mulţi ani!

 

În filmul pe care l-am preluat de pe you tube, Dalai Lama vorbeşte despre importanţa unei minţi calme.

 

 

Peregrinările lui Corneliu Florea

redactia@ziarul-bn.ro

 Vineri 9 iulie, ora 14, la librăria "Nicolae Steinhardt" din Bistriţa vor fi lansate cele două cărţi de călătorii ale lui Corneliu Florea, editate la Editura Aletheia, Prezentarea dublului eveniment editorial va fi asigurată de scriitorul Virgil Raţiu.

Ceasul din turn va bate de Zilele Bistriţei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare site Primăria Bistriţa

 Veşti bune pentru bistriţeni: ceasul din Turnul Bisericii Evanghelice va începe să bată de Zilele Bistriţei, simbolul oraşului prinzând astfel tot mai mult contur, după incendiul devastator de acum doi ani. Acest lucru este posibil graţie eforturilor deosebite depuse de membri Asociaţiei HOG Bistriz-Nösen care, după ce au dăruit comunităţii evanghelice din Bistriţa clopotele şi ornamentele, au decis să doneze tuturor bistriţenilor ceasul ce va întregi Turnul, în valoare de 18.891 Euro.

Mecanicul locomotivei de la Romuli trimis în judecată. Al treilea proces pentru braconaj. Colegiile Liviu Rebreanu şi Andrei Mureşanu rămîn cele mai căutate din judeţ. Gloria Bistriţa l-a transferat definitiv pe Alexandru Tudose

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Mecanicul locomotivei de la Romuli trimis în judecată

 Mecanicul locomotivei implicata intr-un accident feroviar, in luna noiembrie a anului trecut, a fost trimis in judecata. Procurorii bistriteni au finalizat dosarul de urmarire penala a lui Ion Onisa, cercetat pentru infractiunile de neindeplinire a atributiilor de serviciu sau indeplinirea lor defectuoasa din culpa si vatamare corporala din culpa.

Cine este în spatele proiectului de la Roşia Montană (partea I)

preluare impactonline

 O PERSPECTIVĂ CANADIANĂ ASUPRA PROIECTULUI

  
IMAPCT Romania - Actualitate
O PERSPECTIVĂ CANADIANĂ ASUPRA PROIECTULUI


Articol scris de Prof. Yvan Allaire, Ph.D. (MIT)
Membru al ”Royal Society of Canada”