Archive - Iun 23, 2010

Sfaturile unui copil de 10 ani pentru British Petroleum

preluare you tube

 În mai puţin de un minut Charlie a demonstrat în curtea casei din Minneapolis, SUA, cum se poate rezolva problema din Golful Mexic. Soluţia familiei, foarte simplă de altfel, a fost expediată de tatăl lui Charlie, profesor de inginerie la Universitatea din Minnesota, prin e-mail pe adresa platformei petroliere vinovate de dezastru, dar nimeni nu i-a contactat pe cei doi, tată şi fiu.

Boldiş Simona Bianca - vicecampioana României la atletism

preluare site Direcţia Judeţeană de Sport

Boldis Simona Bianca, sportiva legitimata la LPS Bta, in sfarsitul de saptamana ce tocmai s-a incheiat, a reusit sa obtina medalia de argint in cadrul Campionatelor Nationale de Atletism destinate copiilor I.

Rodneanca Boldis Simona este antrenata de prof. antrenor emerit Zanca Ioan si a reusit sa castige locul II in proba de 600 m cu un timp de exceptie: 1:42,00.

Felicitari !!!

 

Includerea presei în rîndul vulnerabilităţilor la adresa securităţii naţionale, o ameniţare gravă pentru libertatea cuvîntului - organizaţiile de media

preluare HotNews.ro

Includerea campaniilor de presa comandate in randul amenintarilor la adresa securitatii nationale constituie "o amenintare severa la adresa libertatii cuvantului", deoarece "poate fundamenta initiative legislative menite sa desfiinteze orice afirmatie critica la adresa inistitutiilor statului", potrivit unui comunicat comun semnat de mai multe organizatii media si de patronatul presei din Romania.

Andre Rieu - Life is beautiful

preluare you tube

12 judeţe afectate de inundaţii, cod portocaliu pe mai multe rîuri. Emil Boc a convocat o videoconferinţă cu prefecţii

preluare HotNews.ro


Premierul Emil Boc a convocat, pentru miercuri, la ora 15:00, la Palatul Victoria, o videoconferinta cu prefectii, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al Guvernului. Videoconferinta a fost convocata in urma inundatiilor din ultimele zile, care au afectat cel putin 12 judete ale tarii.

Cele 12 judete afectate de inundatii sunt Alba, Arad, Bihor, Cluj, Mehedinti, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Botosani, Vaslui si Timis.

Maşini de tuns fără acte!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, aflaţi într-o acţiune pe linia prevenirii comerţului ilicit, au depistat în cursul acestei săptămâni produse care erau oferite spre vânzare, fără documente legale de provenienţă.
Astfel, Oniţă B. de 21 de ani din cartierul Sărata, a fost sancţionat cu 1.000 de lei amendă, pentru oferirea spre vânzare a unor maşini electrice de tuns, fără a deţine documente legale de provenienţă pentru acestea.

Instanţa a decis, miercuri dimineaţa, ca Dan Diaconescu şi Doru Pârv să rămînă în arest pentru 29 de zile. Proteste în faţa Judecătoriei: "Eliberaţi liderul poporului!"

redactia@ziarul-bn.ro

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis marti dimineata (05.30) ca Dan Diaconescu si Doru Parv sa ramana in arest pentru 29 de zile, acestia fiind acuzati de santaj si, respectiv, complicitate la santaj, informează HotNews.ro. Avocatii celor doi au declarat recurs la sentinta data, recurs ce se va judeca in 3 zile.