Archive - Iun 7, 2010

Update: Curtea Constituţională - Legea lustraţiei este neconstituţională

preluare HotNews.ro


Curtea Constitutionala a decis luni cu majoritate de voturi ca Legea lustratiei este neconstitutionala.

...există un plan complex “şi cu porcul în ogradă şi cu slănina-n pod” (dar îl ţinem secret)

http://voxpublica.realitatea.net/

 Acest text, semnat de Alin Fumurescu, a fost preluat de pe platforma de comentarii voxpublica.net. Pentru a citi şi alte texte postate de profesorul de filosofie politică şi jurnalistul Alin Fumurescu, daţi clik aici.

…PSD s-a tinut (partial) de promisiune si a depus o motiune de cenzura, in locul celor doua deja anuntate (conform declaratiilor lui Victor Ponta, a doua va fi tinuta in continuare “pe maneca”, in eventualitatea in care prima nu trece). Am citit cu atentie textul motiunii, cautand – dincolo de retorica normala in astfel de situatii – umbra vreunei solutii alternative. Nu am gasit-o. Tot ce am vazut e ca PSD vrea sa NU reduca salariile si pensiile, dar VREA sa reduca deficitul bugetar SI sa relanseze economia.

Turul ciclist a României a trecut şi prin Bistriţa

Florica Dura

Caravana ciclistilor a trecut astăzi după amiază prin Bistriţa, pe traseul Viişoara, strada Libertăţii, B-dul Independenţei, strada Gării, B-dul Republicii, strada 1 Decembrie, Calea Moldovei şi Unirea.

În cursă sînt înscrişi 80 de sportivi care participă la Turul României. Caravana a traversat judeţul Bistriţa Năsăud, venind dinspre Teaca şi a ieşit din judeţ spre Vatra Dorne, trecînd prin localitatile Livezile, Rusu Bîrgăului, Josenii Bîrgăului, Mijlocenii Bîrgăului, Susenii Bîrgăului, Prundu Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, Tureac, Mureşenii Bîrgăului şi Piatra Fîntînele.

Rafael Nadal: Nu am timp de sărbătorit, antrenamentele nu pot fi sărite

redactia@ziarul-bn.ro

A cucerit cel de-al 5-lea Roland Garros din cariera, scrie HotNews. ro, dar nu a avut timp sa sarbatoreasca din cauza antrenamentelor. Rafael Nadal isi doreste sa fie sanatos si spera sa nu-si dezamageasca fanii. "Am traversat momente foarte grele in ultimele luni. Acum am scapat de presiune, pot sa merg mai departe cu multa incredere in mine", a declarat noul numar unu din clasamentul ATP.

Avem şi noi drumuri europene. E 58

Florica Dura

 Filmarea este făcută pe segmentul dintre localităţile Nima şi Răscruci, judeţul Cluj.

Austeritatea în UE: Vezi cît taie alte tări din salariile funcţionarilor publici şi ce planuri vor să aplice pentru a-şi reduce deficitele fiscale

redactia@ziarul-bn.ro

 Austeritatea in UE: Vezi cat taie alte tari din salariile functionarilor publici si ce planuri vor sa aplice pentru a-si reduce deficitele fiscale


Potrivit HotNews.ro. masurile de austeritate luate de majoritatea statelor europene au ca element comun reducerea cheltuielilor publice si incercarea de crestere a veniturilor. E drept, cheltuielille mai mici se traduc prin investitii reduse, adica o incetinire a procesului de revenire a economiilor din Europa. Intra si vezi care sunt masurile de austeritate pe care le-au luat statele membre ale UE.