Archive - Iun 26, 2010

Trandafirii deşertului, episodul IV

preluare you tube

 Film realizat de TVR Cultural şi preluat de pe you tube.

TVA : 24 %!

redactia@ziarul-bn.ro


În şedinţa extraordinară de astăzi, sîmbătă, 26 iunie, Guvernul a decis majorarea TVA de la 19% la 24%, potrivit televixiunilor de ştiri. Executivul ar fi decis, în schimb, să nu majoreze şi cota unică de impozitare. Guvernul va cere Parlamentului să urgenteze procedura de aplicare a legilor privind reducerea salariilor bugetarilor şi recalcularea pensiilor speciale.

 

 

Cod galben de ploi în jumătatea de nord a ţării

redactia@ziarul-bn.ro

 Meteorologii au emis, sambata dimineata, o atentionare meteo cod galben pentru 18 judete din jumatatea de nord a tarii. Atentionarea intra in vigoare sambata, la ora 12:00 si este valabila pana duminica, la ora 9:00 si vizeaza ploi insemnate cantitativ in Moldova, Maramures, estul si nordul Transilvaniei, Crisana si la munte.

In aceste regiuni, cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.

In schimb, atentionarea cod portocaliu de ploi torentiale emisa vineri pentru judetele Iasi, Bacau si Vaslui a fost anulata.

Foto ANMH

Inaugurarea Băilor Figa! Episodul II

Florica Dura

 Curioşi, mii de oameni au venit la inaugurare, pentru a vedea cu ochii lor ceea ce s-a făcut la Băile Figa, lîngă Beclean. Bazin de apă sărată, băi de nămol, terenuri de sport, spaţii amenajate pentru plajă.

Inaugurarea Băilor Figa! Episodul I

Florica Dura

 25 iunie 2010, inaugurarea Parcului Balnear Băile Figa. Lume multă, politicieni, felicitări, discursuri. Primarul Nicolae Moldovan, ex-premierul Adrian Năstase şi secretarul de stat de la Dezvoltare Rurală şi Turism, Ioan Andreica, vorbesc despre o reuşită, aici la Băile Figa, lîngă Beclean.

Enigma 2012, episodul VIII

preluare you tube

 Experimentul Philadelphia, şi alte experimente, explicate prin intermediul paranormalului la care avem acces fiecare dintre noi.

 

Detalii în filmul preluat de pe you tube.

Relaxare cu Alpha : Vangelis

preluare you tube