Archive - Iun 3, 2010

…Conspiraţia oamenilor liberi

Text preluat din http://voxpublica.realitatea.net, autor: Alin Fumurescu


Bruxelles: Un judecător şi un grefier au fost împuşcaţi mortal

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro, un judecator si un grefier au fost impuscati joi la Palatul de Justitie din Bruxelles, anunta AFP. Agentia de presa Belga, citata de www.lalibre.be precizeaza ca din cladirea Palatului s-au auzit mai multe focuri de arma. "Un judecator si un grefier au fost ucisi", a declarat un magistrat al curtii de apel.

Purtatorul de cuvant al politiei din Bruxelles a refuzat sa faca vreun comentariu.

Culmea Protecţiei Mediului în Parcul Naţional Munţii Rodnei : traficul cu avize de construire a unor microhidrocentrale în zona tampon a ariei protejate

Florica Dura

 Apele din Munţii Rodnei vor fi puse să producă energie electrică pentru anumiţi puternici ai zilei. Privit din avion acest lucru nu este în totalitate rău. Problema este că, actuala conducere a Parcului Naţional Munţii Rodnei, ajutată de Consiliul Ştiinţific, scoate după bunul plac terenuri din zona tampon pentru ca ulterior pe acestea să fie construite microhidrocentrale pentru clientela PDL şi a PSD. Miza: certificatele verzi, plătite de UE! Bani buni. Euro!

Potrivit unei informaţii de la APM Bistriţa Năsăud, 20 de microhidrocentrale urmează să fie construite pe rîuleţele ce izvorăsc din Munţii Rodnei. Cele mai multe dintre avize au fost solicitate în numele firmei Beni Alex, firmă apropiată deputatului PDL Ioan Oltean, şi implicată în dosarul Băieţilor Deştepţi din Energie. Pe locul III, ca număr de solicitări, vine o firmă din Braşov, care susţine PSD, iar cîteva dintre avize au fost reclamate de outsideri de pe piaţa energiei, un primar, alţii.etc.

Bob Dylan a cîntat la Bucureşti!

preluare you tube

Acasă

preluare you tube

Above & Beyond - Good For Me

preluare you tube

 Şi un montaj video realizat din fragmente de film BBC.

Bistriţa: Manifestări pentru Ziua Mondială a Mediului

 În perioada 3 - 5 iunie 2010, Primăria municipiului Bistriţa marchează ediţia a XIV-a a Zilei Mondiale a Mediului, după următorul program de acţiuni:


JOI - 3 IUNIE
Ora 1400 – Concursul „STEAGUL VERDE” – Ediţia a VII-a

Prezentarea de către fiecare grup „ECO” a activităţii desfăşurate în anul şcolar 2009 - 2010, în domeniul protecţiei mediului

Stabilirea clasamentului final şi premierea câştigătorilor