Archive - Iun 9, 2010

TIFF Lounge (5): soluţia lui Victor Rebengiuc e monarhia

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă


Victor Rebengiuc a fost invitat la TIFF 2010 în calitate de protagonist al filmului “Medalia de onoare”, regizat de Călin Netzer. Ambii aveau să fie premiaţi pentru această peliculă – Rebengiuc, pentru cea mai bună interpretare, iar Netzer, pentru cea mai bună regie.

Preşedintele Parlamentului European: Susţin acest program curajos al premierului Boc

redactia@ziarul-bn.ro

"Eu salut si sustin acest program foarte curajos al premierului Emil Boc", a declarat presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, dupa o intalnire cu premierul roman. "Este un program dureros, dar va asigur ca va fi foarte util. In momentele de criza, trebuie sa iei masurile necesare, nu cele convenabile. Masuri similare sunt luate de multe alte state europene", a adaugat Buzek, potrivit HotNews.ro.

134 de capre negre au fost văzute în PNMR la evaluarea organizată de ITRSV Cluj

comunicat de presă

Cluj – Napoca, 09.06.2010

 

CU PRIVIRE LA EVALUAREA EFECTIVELOR DE CAPRA NEAGRĂ DIN

FONDURILE CINEGETICE SUPRAPUSE PARŢIAL PESTE RAZA

PARCULUI NAŢIONAL MUNŢII RODNEI,DIN PRIMĂVARA ANULUI 2010

Comunicat presa 09.06.2010

Trandafirii din deşert

preluare you tube

 episodul I

Parcul Balnear Băile Figa, va fi inuagurat la finalul săptămînii viitoare

Florica Dura

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, a declarat  pentru ziarul-bn.ro că, Parcul Balnear Băile Figa, mai are foarte puţin şi va fi inaugurat.

Potrivit lui Moldovan, prezent dis de dimineaţă pe şantierul parcului balnear, acesta va fi dotat cu un bazin cu apă sărată, o piscină cu apă dulce, un amplasament cu nămol, spa, sauna, cabinete de masaj, un bazin cu apă foarte sărată, doua terenuri de tenis, un teren de minifotbal, locuri de joacă pentru copii, şi nu în ultimul rînd un mini aqua magic.

Mai multe detalii în filmul ataşat. 

Primarii Bistriţei şi realizările lor. Ciupercile, soluţie de sezon la vremuri de criză. Reîncepe războiul în Consiliul Judeţean? Prima „promoţie” a Şcolii de Ghizi ai municipiului Bistriţa

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews:  Primarii Bistriţei şi realizările lor


Fiecare primar al Bistritei post-decembriste a incercat sa lase in urma sa ceva. De la reabilitarea iluminatului public, la transformarea strazii Liviu Rrebreanu in pietonal, primarii Bistritei au reusit, mai mult sau mai putin, sa isi puna amprenta asupra dezvoltarii urbane a municipiului Bistrita. Din pacate, niciunul dintre acestia nu s-a implicat cu adevarat in dezvoltarea cartierelor, infrastructura in acestea lasand si acum de dorit.

 

Primul PUG al orasului facut de Toniuc

Curs rapid de supervizare în domeniul proiectelor de asistenţă socială

redactia@ziarul-bn.ro

La începutul acestei săptămîni, la Bistriţa a avut loc întâlnirea de lucru a asistenţilor sociali din judeţul Bistriţa Năsăud, cu Prof. Dr. Kathryn Conley Wehrmann de la Illinois State Univesity, din Normal, Illinois SUA şi cu asist. Univ. Theodora Ene de la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială. S-au dezbătut probleme legate de supervizare în asistenţă socială şi sustenabilitatea proiectelor după finalizarea fondurilor.

Roboţii meduze

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Invenţii de ultimă oră: roboţii meduze!

Jandarmeria BN a capturat 500 de pachete de ţigări la Salva

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă


Marţi 8 iunie a.c., jandarmii bistriţeni au organizat o acţiune pe linia prevenirii comercializării ilegale a ţigărilor de contrabandă.
Pe raza localităţii Salva, într-un spaţiu public neamenajat, Teodor C. de 38 de ani din com. Zagra, sat. Poienile Zăgrii, a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze ţigări din propriul autoturism, fără a deţine acte de provenienţă pentru acestea.
Cele 500 de pachete de ţigări au fost confiscate de jandarmi, cel în cauză fiind sancţionat şi cu amendă în valoare de 1.500 de lei.

Turul ciclist al României, premierea de la Vatra Dornei

primim la redacţie

 Preluare you tube