Archive - Iun 17, 2010

Sute de maşini Dacia distruse în urma unui accident de tren produs în Austria

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Sute de maşini Dacia au fost distruse într-un accident de tren ce s-a produs ier în vestul Austriei. Trenul, transporta maşini Dacia din România cu destinaţia Franţa şi tocmai traversa Austria cînd, ultimele patru vagoane ale acestuia au ieşit de pe şine în apropiere de localitatea Braz. Oficialităţile austriece, pun pe seama unei probleme tehnice accidentul, potrivit EuroNews.

Mihai Eminescu: La noi cestiunea socială e o cestiune de parazitism!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacţie

 Semnalăm apariţia unei cărţi aşteptate: " Eminescu interzis-Gîndirea Politică", Editura criterion publishing, autor Radu Mihai Crişan.

Bilanţul oficial al furtunii

comunicat de presă

 MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR Bistrita, 16.06.2010

INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA
“BISTRITA” AL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD


BULETIN INFORMATIV

"Nu lăsa Măicuţă" au cîntat bistriţenii care au însoţit Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe în procesiune la Bistriţa. I

Florica Dura

Sute de bistriţeni au însoţit aseară Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe într-o procesiune care a avut ca punct de plecare Biserica Greco catolică "BunaVestire" din strada Gării, a poposit la Spitalul Judeţean BN, la Biserica Romano catolică "Sfîntul Anton" de pe strada Ghe. Şincai şi, a revenit la Biserica Buna Vestire, unde a fost vegheată pe durata nopţii. " Nu lăsa Măicuţă să pierim pe cale", au cîntat credincioşii.

 

Vom reveni 

Augustin Zegrean este noul preşedinte al Curţii Constituţionale

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNews.ro Augustin Zegrean a fost ales, joi la pranz, presedintele Curtii Constitutionale, anunta Agerpres. Mandatul fostului presedinte, Ion Vida, a expirat acum 10 zile. Augustin Zegrean a fost nominalizat in 2008 pentru functia de judecator al Curtii de presedintele Traian Basescu si a fost deputat PDL.

Ave Maria, de Franz Schubert

preluare you tube

 Ave Maria (Maastricht 2008) preluare DIGITAL TV . Înterpretează Mirusia Louwerse, dirijează celebrul violonist Andre Rieu!

Fotbal: Spania - Elveţia 0-1

 preluare you tube

Bistriţa, în timpul furtunii

preluare you tube

 Imagini preluate de pe you tube

16.06.2010: Bistriţa, după furtună

preluare you tube

 Imagini preluate de pe you tube. În filmare apar: Bulevardul Republicii şi strada Dornei.

Ave Maria! Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe, a ajuns aseară în curtea Spitalului Judeţean Bistriţa Năsăud

Florica Dura

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Guadelupe, Mexic, a ajuns aseară în jurul orei 23 la Spitalul Judeţean BN, unde, în curte, a fost adorată de credincioşi şi atinsă de mai mulţi bolnavi din spital.

Detalii în filmul ataşat.

 

Vom reveni şi cu alte imagini, atît de la Biserica BunaVestire, unde a fost găzduită icoana, de pe traseul precesiunii, cît şi de la Biserica Sf. Anton, unde Icoana Maicii Domnului de la Guadelupe a făcut popas şi a fost adorată. 

Ave Maria!