Archive - Iun 25, 2010

Surse - Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale prevederi ale legilor de austeritate privind pensiile speciale

preluare HotNews.ro

UPDATE (ora 11:17): Judecatorii Curtii Constitutionale au declarat, vineri dimineata, neconstitutionale mai multe prevederi ale legilor de austeritate. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Curtea a declarat neconstitutionale anumite prevederi din Legea privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, a fost declarat neconstituţional articolul 9 al proiectului de lege.

CCR a reluat dezbaterile asupra legilor de austeritate. Verdictul este aşteptat în jurul prînzului

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HotNew.ro, Judecatorii Curtii Constitutionale au reluat, vineri, la ora 9:00, dezbaterile pe marginea constitutionalitatii legilor de austeritate, ce prevad reducerea salariilor bugetarilor si scaderea pensiilor. Joi, dezbaterile fusesera intrerupte dupa o sedinta de 6 ore, decizia fiind amanata pentru vineri. Potrivit unor membri ai CCR, citati de Agerpres, verdictul este asteptat in jurul pranzului.

Centrul pentru Alzheimer Bistriţa-Năsăud se va deschide la...paştele cailor

Florica Dura

"O clădire cu care nu avem ce face", este potrivit şefei, Direcţiei Judeţene de Protecţie e Drepturilor Copilului şi a persoanelor cu handicap, Margit Moldovan,  aşa zisul centru pentru bolnavii încadraţi în sfera afecţiunilor  denumite generic: Alzheimer. 

Gheorghe Tuţă, un consilier pentru terenul de iarbă de la Liceul Liviu Rebreanu

Florica Dura

 Demersul civic referitor la Baza Sportivă de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, prezentat şi susţinut ieri în şedinţa Consiliului Local Bistriţa de ecologistul Alexandru Toniuc, a fost primit cu deschidere şi aplicaţie exclusiv de grupul de consilieri ai PDL, în numele cărora a vorbit Gheorghe Tuţă. Ceillalţi aleşi locali au considerat că sportul e inutil şi prin urmare, la fel de inutile terenurile de sport. Ne abţinem de la comentarii, momentan şi

vom reveni cu amănunte.