Archive - Aug 11, 2010

Părintele Arsenie Papacioc la 95 de ani de viaţă: "Tinerilor: daţi-mi mie viaţa voastră dacă nu ştiţi ce să faceţi cu ea!"

preluare de pe www.lumeacredintei.ro

 Interviu a fost preluat de pe lumeacredintei.ro

 

 

Stelian Gomboş: - Preacuvioase Părinte Arsenie, în primul rând îngăduiţi-mi să vă adresez un sincer şi călduros „La Mulţi şi Fericiţi Ani!” cu prilejul zilei dumneavoastră de naştere, totodată să vă mulţumesc mult pentru dragostea de a-mi acorda acest interviu, şi apoi să vă întreb: ce le recomandaţi în primul rând creştinilor care doresc să sporească în viaţa duhovnicească?

Turism virtual: Mănăstiri ortodoxe din România

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Ilie Dumitrescu, noul antrenor al Stelei/ Becali: M-a impresionat că nu a cerut bani

redactia@ziarul-bn.ro

Patronul Stelei a precizat, in cursul zilei de marti, ca noul antrenor al ros-albastrilor va fi Ilie Dumitrescu, acesta urmand sa fie prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa. Lucrul interesant este acela ca fostul international nu va primi niciun ban din partea lui Gigi Becali, urmand sa fie colaborator si nu angajat cu un contract.

Fostul international cere doar respect, scrie HotNews.ro

Efectele încălzirii globale: Un iceberg de 260 km pătraţi ameninţă activitatea maritimă din nordul Atlanticului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare SkyNews de pe you tube

Autorităţile canadiene sunt în alertă pentru că blocul de gheaţă - cel mai mare aisberg arctic format în ultimii 50 de ani - ar putea bloca circulaţia pe canalele navigabile nord-atlantice.

În unele locuri, aisbergul de patru ori mai mare decât cartierul newyorkez Manhattan are o grosime de 200 de metri, „jumătate din înălţimea Empire State Building”, a spus cercetătorul Andreas Muenchow, profesor asociat la Universitatea din Delaware, SUA, care desfăşoară un proiect de cercetare în strâmtoarea Nares, dintre Groenlanda şi insula canadiană Ellesmere.